• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis, ja vi är jättenöjda! Dom kommer och levererar varannan måndag men man kan avboka om man tex är bortrest eller vill stå över ett tag. Det är alltid jättefina råvaror, mycket ekologiskt, fisken är alltid färsk och inte fryst osv. Varje middag är också beräknad för fyra personer så man får lite matlådor till frysen. Det är jättekul att få prova lite nya rätter. För ett tag sen var det en gryta med kalkonkorv och det hade jag aldrig köpt hem frivilligt men det var faktiskt riktigt gott.

  • Telis

    Åh, vad skönt, september! Grattis! När är det ultraljud nästa gång? Jag förstår om det känns extra långt mellan gångerna för dig. kram!

  • Telis

    Snorkfröken, jag är inte riktigt säker på att jag har fattat än att Televinken är min och att han är här för att stanna.

  • Telis

    Godmorgon!

    porchez, jag har inboxat dig länken till galleriet.

    snaily, jag håller med september, i 7+0 så kan man se ett hjärta. Men det är tidigt så gör man inte det behöver det INTE vara något fel för det. Vi gjorde VUL i v 8+någonting, jag tror att Huddinge väntar så länge just för att man ska vara säker på att se något om det finns där.

  • Telis

    Hattis, vilken karl du har!

    (Fast min är inte så dålig heller, jag upptäckte imorse att min stannat uppe till halv två i natt, trots att han ska till jobbet, för att jag skulle få sova lite extra. )

  • Telis

    Parnassia, jag orkade inte läsa allt för jag är grymt ointresserad av växtskötsel men jag är verkligen djupt imponerad!

    MSW, bra att värdet gått upp lite iallafall. Hoppas att dom får någon ordning på det där snart!

    Vi har varit på BVC och jag är övertygad om att BVC-tanten skrev upp fel vikt förra gången när hon sa att T dippat och behövde äta mer. Han är tillbaka på sin kurva igen och är rund och go utan att vi fått i honom mer mat.

    Lilla T har för övrigt varit ett litet solsken ända sen i torsdags när han skrek i fyra timmar. Han bara ler, gosar, äter och sover. Då är det verkligen ljuvligt att vara mamma och mammaledig.

    Är det någon som köpt kyl och frys nyligen och har tips på vad man ska tänka på förutom energiklass, färg, storlek och sånt?

  • Telis

    muggles, det är väldigt viktigt att kylen och frysen är tysta eftersom vi sover alldeles intill. Jag har hört att avfrostningsfria låter mycket, att det skvalar i dom, stämmer det? Fast det är kanske som du säger att det inte finns något annat nu för tiden?

  • Telis

    Vickan, ja om det finns ett rätt färskt test på Råd&Röns hemsida så vore det supergulligt om du kunde ladda ner det!! Jag har tidningen hemma men kommer inte åt testerna.

    Undrar om man vill ha sån där "specialutrustning" som särskilda flaskhyllor mm, dom kanske bara tar upp plats. Vi kommer iaf inte att köpa något utan att ha sett dom i verkligheten först så vi får väl titta i helgen och sen åka hem och googla lite.

    Tack för input!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge