• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tinga, jag vet inte hur det blir med endo-ontet sen. Det har ju sett bra ut även tidigare och jag har haft ont ändå men man hoppas ju att graviditeten har gjort det bättre. Det har hänt andra.

    Åh, prata inte om deklarationen! Jag har ju en bostadsrättsförsäljning att deklarera plus att jag har uppskov med vinst sen tidigare, det kommer att bli en mardröm.

  • Telis

    Det där om en till bebis varierar. Fråga mig kl 5 på morgonen när Televinken är pigg som en mört, men så här dags när han sover i min famn och är gudomligt söt är kanske svaret ett annat. Tanken på att få en till som är lika underbar som Televinken lockar verkligen fast sen tänker man ju att man inte kan få en till som är lika söt och "snäll". Skulle vi få ett barn till så skulle det säkert vara ett kolikbarn som aldrig någonsin sover och som vill äta varannan timme dygnet runt och som dessutom har ett underbett som en häst.

    Lappis, vi har tre embryon i frysen.

    AM, åh trevligt med fika! Babysimmet är på Östermalm och slutar halv fyra, efter det ska vi byta om, ge mat och förflytta oss så vi kanske skulle kunna vara hos er framåt halv fem, är det för sent?

    Nu ska vi till BVC för tremånadersvaccinationen. Stackars lille plutt, han vet inte vad som väntar.

  • Telis

    "Fråga mig kl 5 på morgonen när Televinken är pigg som en mört så är svaret nej..." ska det stå.

  • Telis

    Kära nån, 150 inlägg bara medan jag var på BVC.

    Grattis fru E till 10000! Men fy vad jobbigt med spottings!

    AM, vi ska ha min kusin med familj på fika här på söndag innan babysimmet och man vet ju aldrig hur länge dom tänker stanna. Men vi kan kanske komma förbi och fika en annan söndag innan simmet? Vi kommer att gå åtta söndagar framöver.

    AM igen, åh vad häftigt med Halv åtta hos mig, maken och jag kollar varje dag! För ett par veckor sedan var dom hemma hos en gammal klasskompis till mig och den här veckan är det med en som vi köpte vår förra lägenhet av som är med. Hoppas du blir antagen! Du gjorde ju ett kanonintryck förra gången du var på tv.

  • Telis

    PB, vad härligt det låter med din trädgård, du får ha ett garden party för oss sen. Vi nollåttor kan ju hyra en buss och komma ner och ge byn något att prata om.

  • Telis

    Åh, vad skönt september, grattis!! Hoppas att du kan känna dig lugn ett bra tag nu!

  • Telis

    Stackars lilla Televinken fick ont av vaccinationen och var helt otröstlig tidigare ikväll och skrek som jag aldrig har hört honom skrika förut. Jag var tvungen att ge honom Alvedon trots att man helst inte ska det och nu sover han men gnyr lite i sömnen ibland. Lilla lilla Plupp.

  • Telis

    Idag mår Televinken bättre igen, så skönt!

    nenne, jag tror att du måste få ut Pricken först innan du kan satsa på nästa graviditet.

    På tal om Halv åtta hos mig, såg ni det avsnittet med tjejen som jobbade med att tejpa fast "sandpappret" på fotfilar?! Kan det finnas något tråkigare jobb?

  • Telis

    Vickan, ja se till att ha flytande Alvedon hemma utifall att. Be att få en doseringsspruta på Apoteket så blir det lätt att dosera och få i honom medicinen. Det var iallafall lätt med Televinken men den mannen verkar äta allt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge