• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jo men Anders Södergren är jag lite småförtjust i.

  • Telis

    AM, han ÄR faktiskt med i en Jane Austen-filmatisering - Persuation. Säg till om du vill låna DVD:n för en riktig dregelkväll.

  • Telis

    Cicci, ni måste ju ha sett ut som Helan och Halvan tillsammans!

  • Telis

    Jag älskar ju snö men måste den komma just nu?! Jag börjar få ordentlig lappsjuka men jag tror inte att jag grejar en promenad med barnvagn än, dom ligger liiiite efter med snöröjningen här ute i förorten. Jag vill uuuuuuut!

  • Telis

    Min man är nog ett sånt skräckexempel som har hår där han inte "ska" ha det och saknar hår där han borde ha det som ni pratar om. Det är klart att om man ska sätta upp kriterierna för en helt perfekt man så håller jag väl med men å andra sidan så är hårfrågan så otroligt icke-viktig för mig när det gäller att välja en man att leva med. Han är ju världens bästa, sötaste och snällaste på nästan alla andra sätt. (Kanske, kanske att jag önskade liiiite att han skulle vara mer lik snailys man när det gäller matlagning. )


    snaily skrev 2010-01-28 15:03:30 följande:
    Jag kom på en till på min lista: www.tomsheehan.co.uk/images/chris_martin.jpg
    Oooo, där kan man prata om fina ögon! Vem är det?

    Här har vi gjort en liten kort promenad i området. Vi stoppade ner Televinken i en bärsjal och han verkade väldigt nöjd med det men hönsföräldrar som vi är var vi oroliga för att det skulle vara lite för kallt för honom så det blev ingen lång sväng. Skönt iaf att få lite frisk luft.
  • Telis

    Jag vill också ha recept på vinägermuffins, vinäger kan man aldrig få för mycket av! Inte muffins heller tror jag.

  • Telis

    fru AM skrev 2010-01-28 16:03:55 följande:


    Vi kanske ska starta en tråd för våra makar - så att de kan dryfta samma ämnen där om oss. Jag vill vara smygläsare!
    Jaaa, vad kul! Min man får ha Professor Kalkyl som nick.
  • Telis

    mugglan, kraam! Skit med både tanten och minus! Brukar din man laga mat naken? Hälsa honom att jag är fett avundsjuk och att han ska ha det riktigt fantastiskt i Chamonix!!

    Lappis, hoppas förkylningen håller sig borta!

    Jag har inte heller varit med om att MVC ordnat föräldragrupper, däremot gör visst BVC det här, från och med att barnen är 6-8 veckor.

    Televinken var förresten också till salu i natt, som tur är bara under så kort tid att jag inte hann sätta ut en annons för nu sover han och är världens sötaste igen. Fast egentligen är jag inte trött på honom utan den här j*vla f*rbannade bröstpumpningen. Gud, vad jag är trött på den. Jag pumpar en gång på natten och det tar en timme, det är rätt segt att sitta där en timme och trycka en plasttratt mot bröstet när man bara dör av trötthet. Just i natt blev det lite extra jobbigt för att Televinken bestämde sig för att vara vaken i en timme samtidigt som jag skulle pumpa och det gick ju åt fanders. Det slutade med att jag satt uppe mellan kl 1 och 3.30, matade T tre gånger, bytte blöja två gånger och skvimpade ut ungefär hälften av bröstmjölken i soffan. Sen var det ju bara matningarna vid midnatt och kl 5 och kl 7 kvar ...

    Men å andra sidan så fick maken sova hela natten så han är piggare och gladare idag och i natt är det min tur att slippa gå upp (förutom den där j*vla pumptimmen mellan kl 2 och 3). Wiiiihiii!

    Tinga, jag kommer aldrig bli någon dubbelpumpare, jag har tillräckliga prolem att hålla fast EN tratt utan att mjölken läcker åt alla möjliga håll. (Borde kanske ge tusan i att försöka skriva på BT samtidigt som jag pumpar. )

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge