• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS, han kanske inte äter så fort som Astrid och när han ätit och verkar nöjd så ska det rapas, sen bytas blöja. Sen vill han ofta äta lite till och så ska det rapas igen. Och efter det måste jag vänta på att han somnar så att jag kan börja pumpa ur. Han kan inte somna själv i vagnen eller sängen utan han somnar i min famn. Så det är inte själva ätandet som tar en timme utan hela processen liksom.

  • Telis

    Snorkis och penne, ni har så rätt! Dessutom har min man en massa allergier och astma så lillkillen kan ju lika gärna få det därifrån, det kan man ju aldrig veta.

  • Telis

    snaily, Firefox är skitbra för att det finns små bra tilläggsprogram att ladda ner, kolla här: addons.mozilla.org/en-US/firefox/

    Mina två största favoriter är Morning Coffee och Foxmarks.

    Med Morning Coffee får du en liten ny knapp i browsern och när du klickar på den öppnas dina favoritsidor i varsin flik. Du kan ha olika favoritsidor för olika veckodagar så på måndagar öppnas till exempel DN, BT och Hotmail och på fredagar öppnas Systembolaget, BT och Hotmail. När man startar browsern på morgonen är det bara att klicka på knappen och så vips har man alla favvosidor öppna.

    Med Foxmarks sparas dina favoritlänkar (alltså bokmärkena) på en server och så synkas dom med servern varje gång du lägger till en ny favorit. Vilket betyder att om du har Firefox + Foxmarks både hemma och på jobbet så har du alltid samma bokmärken.

  • Telis

    BS, ja det ska jag tänka på.

    Jag pumpar tills det inte kommer mer, så mängden blir väldigt varierande beroende på hur länge sen det var jag pumpade sist. Men jag skulle aldrig kunna få ut så mycket att T skulle klara sig enbart på bröstmjölk, nu får han ersättning på nätterna och då räcker bröstmjölken lagom till dagen.

    Hur gjorde du, Tinga?

  • Telis

    BS, det programmet funkar tyvärr inte med senaste versionen av Firefox (iallafall inte sist jag kollade).

  • Telis

    BS, ja det gör fortfarande ont, jag är storkonsument av bröstvårtskräm här hemma. Man trodde att dom skulle vänja sig efter ett tag men det verkar inte så.

  • Telis

    Lill-skruttan och Trollet finns nu i galleriet!

    Sweet, tusen tack för mejlet!

    kängu, vad roligt att se dig, det var så länge sen!

  • Telis

    PB, hihi, när Anja körde sa jag till min son att han aldrig någonsin kommer att få köra störtlopp. Möjligen kan han få hålla på med curling. OM han lovar att ha hjälm.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge