• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    The Heroin Diaries, är så fruktansvärd att läsa men ändå helt omöjlig att lägga ifrån sig. All smärt, allt vansinne, all maktlöshet känns så naknare än mkt jag läst, men ändå lurar självironin och humorn runt hörnen.

  • Heloise

    japp
    Im yours skrev 2010-01-20 01:47:25 följande:


    Får jag låna birkenstock-repliken av dig?
  • Heloise

    Panzer håller på och letar jobb, Kan redan nu säga att hoppets fana tändes när han hittade ett historielärar jobb på Bahamas med en halvmille drygt i årsinkomst Det betyder att hans trinda fru inte behöver jobba, utan kan bättre på brännan och skriva en bok i plamträdensskugga, med en liten drink i handen!

    Jag röstar helt klart på Bahamas!!

  • Heloise

    Då kan ni åka till Bahamas på träningsläger( med nya tantkören)!

    Idag måste jag städa , men å andra sidan ska jag belöna mig med ett bad, ansiktsmask, hårinpackning och en bra bok så fort jag städat klart!

    Kram på er, och fjällis, nu tror jag att jag vet vad det där gbs är för nått! Hemska saker, en vän till min gudsons mamma fick det och det gick illa, eftersom ingen upptäckte det! Vilken tur att du har sådan koll, hoppas ni får må bättre!

    Skicka hit ponnierna Aleta, Panzer hatar att klippa gräset Men tyvärr har jag inget stall och trädgården är stor som ett frimärke. De får det nog bättre ngn annanstans.

  • Heloise

    Åh håller tummar villemoa, så hårt jag kan!!


    Villemoa skrev 2010-01-21 16:27:08 följande:
    Ken leeeeeeeee to libudibudatchu *hahaha* hakar på kören. Jag kan sjunga både högt och lågt åsså kan jag dansa Väntar på att rektorn, från intervjun jag var på i måndags, ska ringa. Han ringde igår och ville träffa mig idag eftersom han var tvungen att vabba i måndags. Det står mellan mig och en till. Han sa att han skulle ringa i slutet på dagen, men det är ju nu så kan han ringa nån gång!! Håller på att gå i bitar här!!
  • Heloise

    Hört nått än Villemoa?

    Panzer och jag ska käka lite gulaschsoppa och njuta av ett rent hem! Själv väntar jag på indianerna, tror de har gått vilse, men det är lungt de brukar hitta rätt( tyvärr)

  • Heloise

    Håller med Cantaton Villemoa!


    Cantaton skrev 2010-01-21 18:36:29 följande:
    Även om det nu inte är något klart besked så var det ju inte ett "antingen tjänst eller inte tjänst" där du fick nitlotten, utan du verkar ha gjort ett väldigt gott intryck och har nog en hel del att hämta hos dem oavsett vad den andra säger.
  • Heloise

    Ska ringa och bjuda yngsta svägerskan och hennes nya kille på middag på lördag!

    Det blir Villemoas överbakade lax till varmrätt och hallonpannacotta med saltlakritssås till efterrätt.
    Klurar på om vi ska ha förrätt eller bara lite småplock? Kanske en italiensk plocktallrik?
    Ja alltså i vårt hus där blandar vi stilar hejvilt haha

  • Heloise

    Tyvärr Cantaton, jag kan inte erbjuda dig någon inspiration för jag har ingen! Däremot är jag en jävel på hejjarramsor( så länge det är Liverpool ramsor).

    Har precis( som jag gör alla torsdagkvällar efter antikrundan) spenderat tid i telefon med mamma och pappa, samtidigt som jag förtvivlat goolglar en det ena en det andra.
    Min föräldrar är övertygade om att det någonstans i deras hus gömmer sig en guldgruva, de hara bara inte hittat den! 'Men skam den som ger sig, dessutom är de otroligt misstänksamma och tror inte alls att jag talar sanning, verkligen är den tavlan bara värd 250kr? hur kan den vara det den är ju köpt där och där hos den och den konsthandlaren.

    Kanske för att det är skit mamma! Men idag hade vi iaf lite framgång, 2 av tavlorna är iaf av en konstnär som folk har hört talas om( han har iaf en egen hemsida) och sen så var det nå rosenthaltallrikar som var lätta att hitta.

  • Heloise

    Í ditt frullenät
    Hur mår boobsen?


    Frulle skrev 2010-01-21 22:07:58 följande:
    Joo visst kan man "fånga" en! Jag har verkligen FÅNGAT min man! Hur konstigt det än må låta så stämmer det ta mig sjutton!
Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången