• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    5 timmar?


    Soldemor skrev 2010-01-19 11:14:00 följande:
    Heej tantsen!Är det någon som kan gissa hur lång tid det tar att spela in ett avsnitt av "Vem vet mest"?
  • Heloise

    Nä det förstår jag, låter usch! Hoppas pencillinet hjälper!


    Fjällbruttan skrev 2010-01-19 11:09:05 följande:
    Heloise, GBS är grupp B streptokocker... inte riktigt bra att ha i urinen..Jag har börjat äta pencillin nu, order från gyn-läkare, de ansåg att även om provet inte visade nåt speciellt kan det dykt upp efter provtagningen, och jag känner min kropp så det säkra för det osäkra!Är jag inte bättre inom 5 dagar blir det gyn-läkaren... som finns i LSE..23 mil bort!
  • Heloise

    Jag vill gifta om mig! Det andra var bara ett övningsbröllop!
    Ska bara råna en bank och söva ner mig i ett år så jag blir smal först, sen får ni alla komma på stor fest här! www.rodrigovarelaphotography.com/VizcayaMuseum/

    Jag dregglar varje gång jag tittar på det där bildspelet. Dessutom har ajg varit på Viscaya och det är underbart, ljuvligt, fantastiskt, sagolikt och sanslöst vackert!
    Villvillvillvill

  • Heloise

    Jättespännande Solde! Måste sätta upp lappar så jag kommer ihåg, har absolut inget minne förnärvande!

  • Heloise

    Vad bra jag har ett par dagar kvar innan jag vet om det blivit nått eller inte. Du testar ÄL när jag testar Grav haha, lätt att hålla koll på dig
    Annars får jag också beställa idiotsäkra ÄL stickor därifrån!
    Sonja: you and me both sister! Här äts det VV mat för fulla muggar. går bra än så länge, även om det är skittrist att planera och mäta och räkna, men men vad gör man inte.
    Idag blir det gulaschsoppa, vi ägnar åt os åt att äta ur den fullproppade frysen.


    Villemoa skrev 2010-01-19 11:46:17 följande:
    Heloise: jovisst ska gubben och jag ha lite skoj snart Beställde ju hem stickor och gravtest från billigatest och de kom dagen efter! Paketet är diskret, står inte var det kommer ifrån så det känns ju skönt.
  • Heloise

    JA det är klart!


    Soldemor skrev 2010-01-19 11:48:39 följande:
    Vill ni?
  • Heloise

    De som det visste, indianerna ägnar sig åt att dyka upp hipp som happ 21.23.19 och sist tadaaa 25. Så har de inte kommit efter helgen så kan jag nog våga mig på ett test. Inte för att jag hyser ngr sådana förhoppningar


    Villemoa skrev 2010-01-19 11:55:23 följande:
    Oooooh så spännande! När har du BIM? *visslar för fullt*
  • Heloise

    jag gillar vv, har iofs inte skrivit in mig för att jag itne har råd just nu. Men för mig fungerar det rätt bra att räkna points på egen hand. Jag har ju oxå oregelbundna mattider eftersom ajg jobbar kväll och inte har rast nog att äta på jobbet, så de dagar jag jobbar sent så brukar det bli sen lunch( runt 15) och sedan en lätt middag när jag kommer hem typ soppa eller nått( vid 20:30). De dagar jag är ledig är ju lättare att planera. Jag är jättedålig på att att frukost, oftast för att jag a: inte är hungrig på morgonen och b: sover ganska länge och därför skippar jag oftast frukosten eller äter en väldigt lätt sådan och sedan äter ajg lunch tidigare.

  • Heloise

    Jag följer gamla än så länge, men det nya systemet verkar ganska intressant

  • Heloise

    ja duktiga Moa, jag klarade aldrig av att gå på dagis, det gick inte, jag bara grät och grät och satt i ett hörn och mådde dåligt.
    Tur att mamma och pappa hade hästgård så jag kunde få vara hemma. Hade barnflicka ist( låter lyxigt men hon var stalltjej/barnflicka, mamma och pappa hade runt 45 häst )

    Men jag kände att jag saknade att ha gått på dagis när jag blev äldre, jag var ju ensamt barn och missade mkt av hur man interagerar med andra barn. Var livrädd för andra ungar haha

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången