• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    haha, klart jag inte kan skylla på jobbet, speciellt inte när vi jobbar på samma ställe...


    Fjällbruttan skrev 2010-01-15 14:01:48 följande:
    Nu klickade det till i min hjärna... det tar ett tag just nu  HELOISE!!! Vad är det för trams att skylla på jobb när du ska vara kanin???*Nynnar glatt på ...4sekunder, underbart är kort*  
  • Heloise

    mm lager, fruktkyl, kafferum, liten alkov med toapapper, ko då det finns helt klart utrymme

    Har precis kommit hem ifrån en väldigt trevlig middag, blev bjudna på en italiensk restaurang av våra vänners föräldrar8 vännerna var emd oxå) otroligt god mat pch härligt sällskap! Dessutom fick jag en sjal av vänninans mamma, en Yves Saint Laurent sjal, antagligen det dyrast plagg jag någonsin fått!

    Tänker på dig Aleta och hoppas att lillatjejn blir bättre!

    Kram på er

  • Heloise

    Cantaton: det finns en hemsida, där coverband, trubadurer, solister etc finns representerade landskapsvis, vet du vad det är för en sida och kan du adressen?
    En av mina vänner ska gifta sig i sommar och är på jakt efter 2 olika band, ett till bbq på fredagen och en till bröllopsfesten.

  • Heloise

    Grattis till boobsen Frulle!

    Panzer och jag har jobbat från 10-20. mör i ben, rygg, armar och konstigt nog hjärnan.

    Jag måste läsa en rapport, det är en användarstudie, har opponering på den på tisdag och jag har inte ens ögnat igenom den. Helst av allt vill jag sussa kudden, men det får vänta ett par timmar.

    Kram på er!

  • Heloise

    Lilla hjärtat!


    passionsblomman skrev 2010-01-18 11:43:39 följande:
    De ringde just från sonens skola. Någon har varit dum mot honom och han grät så det skvalade. Vad han hittills sagt är att en viss flicka "säger saker så han får känna sig ny".Nu har jag tackat för att de ringde, lyssnat på hur de tänker göra och poängterat rätt hårt vad jag själv nog tycker vore läge för.Mitt hjärta!
  • Heloise

    Håller med Fjällis om blomman och blomsonen!

    Ibland blir jag så impad av föräldrar, som av dig blomman, och er andra underbara mammor som kämpar för sin barn, älskar sin barn och tar sig tid med dem. Saker som kan verka enkla men som många föräldrar missar.

    Hade en härlig mamma inne på jobbet idag, hennes barn skulle få välja mat men tjafsade fram och tillbaka så mkt att mamman sa ; Nä nu bestämmer jag vad vi ska äta!
    Då bill barnet naturligtvis ha nått helt annat och skrek i högan sky, men mamman bara sa nej du ahde din chans och tog den inte nu bestämmer jag. Trots skrik och gråt och grin så ändrade sig inte mamman och itne skrek hon heller utan hon höll en glad och trevlig ton hela tiden. Sånt imponerar också på mig, har sett alltför mång föräldrar skrika och gapa till sina ungar! Nog för att jag fattar att man blir arg ibland och så är det ju. Det var bara så härligt uppfriskande att se den här mamman som stod fast vid det hon hade sagt men på ett väldigt trevlig sätt.

    Jag har opponering i morgon, på några tråkiga användargruppsrapporteringar borde egentligen lusläsa dessa men jag mår illa och har ont i ryggen!

    Kul Fjosok!

    Fjällis vad är GBS?

    Villemoa hur gick det på intervjuen?

  • Heloise

    Vad roligt! Håller tummarna, hörru är det inte fun time för dig och din man igen snart?
    Jag ska skaffa mig idiotsäkra stickor den här gången, ska bara vänta och se så jag itne köper i onödan, man vet ju aldrig. Maria lyckades ju bli gravid...


    Villemoa skrev 2010-01-18 22:06:33 följande:
    Heloise: det gick bra på intervjun, det kändes så i varje fall. Nu återstår att se om de tycker att det gick lika bra. Rektorn kunde ju dock inte vara med, han vabbade, men jag fick träffa en annan ämneskollega och arbetslagsledaren. Jag gjorde mitt bästa, mer kan man ju inte göra.Bruttan: låter som att det kommer bli en jättefin ceremoni. "Till en ängel" med Sonja Aldén är så himla fin!Hoppas du slipper den där GBS:en, du har haft nog med tråkigheter!
  • Heloise

    Sitter och småsover med en kopp kaffe och en rapport om en användarstudie som gjorts på pensionärer. Skulle hellre sova i sängen hos Panzer den saken är säker. Dessutom måste jag sminka mig, eftersom jag ser ut som ett lik och jag ska vara på skolan med webbkamera om en timme.

    Jag hatar opponeringar!

  • Heloise

    Äsch klart du inte ska ha dåligt samvete Sonja! Ibland måste väl mammor oxå få sätta ner foten rejält, enough is enough!
    Klart det itne är kul att skrika men ibland är det det enda som fungerar på barn såväl som män...
    Inte för att ajg har barn själv men jag har varit en tjurig unge som satt sig på tvären så att mamma blev vansinnig, och när hon väl förlorade tålamodet så lärde jag mig att man inte kan göra vad som helst, nyttig läxa!

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången