• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    Men vad är det som är fel?

    Aleta *hjärta* åt takblöjan. Nu tänker inte jag skriva ngt mer för det här är det andra inlägget som blir kapat och allt som är kvar är första meningen om ens det!
    Puss

  • Heloise

    ingen aning, jag har ju mest skällt på kissarna. Idag var det dags för kisseklippning. Jag är inte populär här hemma.

    Såg en rolig om än väldigt ironisk sak på Twitter.

    "No woman will ever be truly satisfied on Valentine's Day because no man has a chocolate penis wrapped in money that ejaculates diamonds. "

  • Heloise

    päls

    Jag klipper ner mina katter helt, eftersom de har massiva mängder päls och eftersom jag inte ställer ut så kan jag lika gärna klippa ner dem. Jag vet att det är tabu, men jag har hellre glada kissar som ser ut som små tjocka lejon än ledsna fina pälsiga perserkissar.

  • Heloise

    Nu tanter behöver jag hjälp!

    Mamman till familjens vän( som gick bort) ringde till min mormor idag och sa det det enda hon önskade var att jag skulle säga något på begravningen. Vad säger man på en begravning? Jag funderar på om jag ska försöka mig på att dra paralleller mellan B och Hälsingland, där hon föddes och levde hela sitt liv. Min mammas familj är ifrån Hälsingland och det är nått visst med folk ifrån Hälsingland.Det blir som ett gift, en gång hälsing alltid hälsing.

  • Heloise

    jag tror jag kör på det då Didis. Frågan är ska jag ha ett bibelcitat eller en dikt eller något? Eller bara surra på om B och Hälsingland?

  • Heloise

    och med det efterlyser jag passande bibelcitat ifrån våra prominenta tant-farbröder präster .-)

  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-02-10 12:05:26 följande:
    Hittar inte direkt något om Hälsingland just i Bibeln. Kan du säga något mer specifikt om den som avlidit?
    Nej det förstår jag kan bli svårt . Jag menade om det fanns ngr passande bibelcitat rent generellt.
  • Heloise

    Jag pensionssparar i Swedbank.

    Jag ville bara säga att jag har sökt båda jobben som var utannonserade. Jag är däremot ganska övertygad om att jag ä helt chanslös men om man inte söker så kan man inget jobb få!

  • Heloise

    Jag vill bara tala om att jag har fått 2 röda rosor av 2 olika manliga kunder idag Panzer babe ville bara tala om det för dig så att du vet att ribban är satt

  • Heloise

    Att säga att det är skrattretande att inleda ett seriöst förhållande som 32 åring tycker jag är ett ganska tanklöst uttalande Fjosok. Må hända är det ett skrattretande för dig, men inte för alla.

    En av de kvinnor som jag beundrar mest, träffade sin man när hon var 39 år, då hade hon varit singel mer eller mindre hela sitt liv. Att våga ta chansen och gifta sig och skaffa barn när man är 40 är både coolt och beundransvärt. Hon kommer alltid att vara en förebild för mig eftersom hon inte lät sin ålder eller sina tidigare erfarenheter stå iväg för sin dröm om en familj.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången