• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    I dag har det varit frigång i Gävle eller nått, en kund förklarade för mig att de har tortyrkammare under polisstation här i Gävle( hoppas verkligen hon har fel) och en annan kund frågade Panzer om det var SÄSONG för chokladbollar, mm nä chokladbollarna är ganska hårda och smaklösa i Januari, miffo!

    Aleta det låter som ett spel för mig
    Blomman: jag missade totalt att skriva, fina blompojken som försökte så länge, bra att han satte ner foten!

  • Heloise

    Vi låg också på runt 20 000 den här månaden, så nä inga spartips här heller. Däremot så har vi kapat bort kabeltv( mannens alla sportkanaler etc) kommer tydligen göra att vi spar en 6000kr på ett år!:-O

  • Heloise

    Hello hello hellooooo!
    I dag är det jättefint i Gävle! Inte för att det spelar så stor roll eftersom jag och min dator har en dejt hela dagen. Jag var hos en kompis igår och laddade över en massa nya tv-serie avsnitt till datorn. Jag har hela dagen ledig, inga planer.
    Eller egentligen har jag ju 100 saker jag borde göra, men det spelar ingen roll för jag tänker inte göra dem idag.

    Eventuellt försöker jag skriva ett CV, det värsta är ju att komma ihåg alla ställen man varit på

    Puss och kram till er!

    Btw om jag blir mormorn och flyttar till Utah, kan jag har flera män då? Panzer för vara första man naturligtvis

  • Heloise

    Det finns små falanger som fortfarande praktiserar månggifte, att deras kyrka inte vill ha med dem att göra är ju en annan sak, de kan ju fortfarande anse sig vara mormoner.
    De kallas tom "mormon fundamentalists".
    Men du har rätt, jag skulle inte bli en bra mormon, jag gillar allt som de är emot och jag har svårt att tänka mig att spin-off mormonerna skulle tillåta polyandry,de är mer för polygyny.
    Sen har jag fullt upp med en man, skulle aldrig klara av fler män


    Cantaton skrev 2010-02-02 14:47:58 följande:
    Nix, de lever inte med flera partners idag. Det skedde bara under en period när de höll på att försvinna som grupp.
  • Heloise

    Jo helt klart, det skulle jag också vilja ha!


    didis skrev 2010-02-02 16:14:22 följande:
    [citat]
    Heloise - kan man inte få skaffa sig en fru istället? En som är hemmafru, bakar gott bröd och fixar storkok? Som ser till att hemmet alltid är städat och kläderna rena?? För det vill jag mycket hellre ha en en gubbe till
  • Heloise

    Jag gjorde morotssoppa idag, den vart supergod.
    Nu ska jag kika på The Mentalist.

  • Heloise

    Meningen är ju att man ska få i sig rätt antal varje dag, med gamla systemet får man spara 4p varje dag, vilket betyder att du bör äta ytterligare 1.5p, det är en stor banan om jag inte missminner mig. De andra 4p kan du i så fall äta under helgen.
    Mina konsulenter sa alltid att det var viktigt att få i sig sina points varje dag. Om jag inte åt tillräckligt så gick jag inte ner speciellt bra.


    Cantaton skrev 2010-02-04 17:54:05 följande:
    Ni viktväktare. Jag förstår ju att man inte ska överstiga antalet points man bör äta. Hur illa är det att understiga det? Idag har jag hittills fått i mig 18,5 och jag "ska" få i mig 24. BÖR jag äta något mer lite senare eller spelar det inte så stor roll?
  • Heloise

    Och KRAM!

    Jag har varit och gosat med Elsa Maria idag, hon är så ljuvlig att jag blir alldeles snurrig

  • Heloise

    Jag är lite gråtmild just nu, kikade igenom lite filer på datorn och hittade bröllopsvideon , farliga saker att titta på. Jag grät inte på bröllopet( bara när H höll tal) men när jag ser vigseln så kommer det en liten tår!

    Hoppas blompojken mår bättre!

    Kram och godnatt

  • Heloise

    Fruktansvärt, vad är det för fel på folk?

    I smurfhuset har vi ledig helg, Panzer ska kolla på fotboll och jag ska vika tvätt och städa( men det borde inte ta mer än 1 timme). Sen ska jag åka hem till en av Panzers kompisars tjej, för en tjejkväll.

    Igår var vi hembjudna till ett kompispar på middag, de har en urgullig dotter Nanna, som var på sitt allra bästa supercharmig -knubbig- 1 åring- humör. Vi var hos H och Elsa Maria i torsdags också, och babysuget är väldigt stort. Däremot verkar det inte som att jag har ägglossning fortfarande ingen glad gubbe.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången