• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    Nä nu är det dags för en liten middagslur!

  • Heloise

    Nu har jag hittat en pålle, inte för att jag har varit på jakt efter en direkt. Men ojojoj vilken liten skönhet, precis rätt korsning och svart som natten. Helvetesjävlaskitfan också att jag inte har tid med en häst! Just nu känner jag att ajg kan strunt i masteruppsatsen och jobba på ICA bara jag får ha henne.

    Svägerskan skulle kanske kunna klämma in en 3:e häst på lösdrift och det finns massor med härliga ridvägar där på landet. Som man ska ha när man har häst! Jäkla Panzer som är ett sånt betongbarn att han får ångest så fort vi närmar oss en skog. Speciell när det är en sådan underbart fantastisk liten hästgår till salu där jag kommer ifrån. Vi skulle gå jämt upp med vad vi får för vårt lilla radhus, och då får vi 5 hagar, 10box, duschspilta, sadelkammare, foderförråd stor skulle och ett bamsehus.

  • Heloise

    Och jag har redan sett ut vart man skulle kunna ha poolen ngnstans!

  • Heloise

    Jo jag ska ha en liten gård så småningom, men det här är för långt ut i bushen tyvärr. Du vet mobilerna fungerar inte, det går inte med Panzer.
    Jag ska våga det hjärtat brinner för, snart snart, men inte nu, måste hitta en gård närmare stan jag vill ju har med mig Panzer när jag flyttar, och jag vill ha el iaf 2/3 av vinterhalvåret
    Men tack för uppmaning!


    Soldemor skrev 2010-01-19 15:46:49 följande:
    Ja men slå till och köp! Du hinner nog med mastern ändå! Du har säkert mer ro när du kan betrakta hästen där den går och betar och får inspiration och inre lugn att skriva. Och Panzern kan väl åka in en sväng till stan när betongabstinensen blir för svår. Man måste våga göra sådant som hjärtat brinner för ibland!
  • Heloise

    Dessutom verkar fina gården vara såld, fast jag hittade en annan i Färila, Panzer höll på och kvävas...

  • Heloise

    Sonja: jag är lite splittrad, i min drömvärld hittar vi en fin liten gård som ligger hysat nära civilisationen, det finns 2 boxar och en lagom trädgård( gärna fruktträd) 2 lagom stora hagar. Jag kan ha en häst där, men ingen tävlingshäst utan en skogsmulle variant som man rider 4 ggr i veckan bara för att man vill. Inte som min förra tävlingshäst som klättrade på boxväggarna om man itne red typ 2h per dag.

    Men eftersom jag är uppvuxen i bushen, så är jag väldigt förtjust i att bo 10 min ifrån stan, kunna gå på bio, gå ut och käka etc utan att det är ett himla planerande. Ett mellanting vore trevligt haha, kan man få det?

    Ja hästar låser en, men jag har ju föräldrar som snart kommer att dra sig tillbaka ifrån hästeriet. Tror inte de skulle bli ledsna över att passa en häst då och då. Men som sagt var det är inte aktuellt just nu tyvärr. Men någon gång kanske.

  • Heloise

    Åh vad spännande!


    Cantaton skrev 2010-01-19 16:24:52 följande:
    Nu har jag fått och godkänt annonskorret till Stockholm city också. På lördag kommer annons på BT och på måndag i Stockholm cíty! Sedan lördag-söndag nästa vecka är det mässa! Har massa problem med hur jag ska inreda min monter, dock. Inget jag tänker mig verkar gå i lås...
  • Heloise

    Håller tummarna Cantaton!

    Nu ska Panzer ut och frysa och lämna FP grejjer i folks brevlådor. Jag däremmot ska på biblioteket( blir lika lycklig varje gång jag går dit!) och till mormor & morfar.

  • Heloise

    Nu har jag varit på biblioteket, kom hem med 4 helt och hållet onödiga men ack så nödvändiga böcker.

    Skiljer på nöjesläsning och sådan läsning jag borde ägna mig åt( tråkiga tråkiga avhandlingar och kurslitteratur)
    Lånade Nikki Sixx's Heroin Diaries, två eng chicklitt böcker som verkade lite annorlunda. En som handlar om en medelålders kvinna som en dag får ett sammabrott, och en annan vuxen"saga" typ Stardust, fast lite elakare. Sen lånade jag även en bok som jag verkligen ser framemot att läsa Lionel Shrivers "We need to talk about Kevin", en fiktiv roman som är skriven i brevform. Det är mamman till en 16årig kille( som mördat 7 skolkamrater, 1 lärare och nån mer i en skolmassaker) som skriver brev om mötena med sin son i fängelse till pojkens försvunne far.

    Dfk: jag älskar också bibliotek, jag skulle kunna gå där i timmar! Satt och lyssnade på en bibliotekarier som gick runt med två kvinnor och hjälpte dem att leta litteratur, han var verkligen engagerad och föreslog litteratur i olika genres, gör mig glad!

    Mer härligt engagerade biblos och mindre sura hysch tanter med glasögonen på svaj och surt muttrande om samhällets dekadenta och kvalitetslösa krav!
    -"Kafka, vad är det för fel på Kafka?" Muttrar hon medans hon rättar till knuten i nacken, irriterat.
    -"nä ingen vill läsa Kafka men alla vill läsa Camilla Läckbergs nya bok, vem bryr sig om Fjällbacka när det finns Kafka?" fortsätter hyschtanten muttra i takt med det knirrande ljudet av hennes birkenstock

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången