• Heloise

    Tantvarning för 7:e gången

    Blomman: nej då jag är inte så paranoid att jag tror att 3 månader är lång tid, och jag vet att det säkerligen kommer ett plus förr eller senare, men det är bara det att min mens helt plötsligt hoppar runt och beteer sig konstigt. Det är därför jag ville kolla när jag har ägglossning. Jag har ju haft hormonspiral i 10 år, och vet inte riktigt när jag a. ska ha mens och b: har ägglossning. Ska man kolla på cykler så är det allt från 20 dagar till 39 dagar.

    Vi har de ju lika bra som vi alltid haft det, det här gör varesig från eller till. Men jag vill iaf ha möjligheten att träffa rätt

  • Heloise

    Det ska ju komma igång, för egentligen har man ju ägglossning under hela tiden när man har hormonspiral, det är dock inte säkert att man har ÄL varje månad, så lite miffad blir den ju.

    De säger att det tom ska bli lättare att bli gravid när man har haft hormonspiral. Äsch det rättar säkert till sig. Jag har ju inte haft mens på 10 år så det är väl klart att den inte vet hur den ska bete sig

  • Heloise

    Nu har jag städat klart och jag ska belöna mig själv med att lägga mig ner en halvtimme/timme och lyssna på en ljudbok. Jag håller på och försöker lära mig att lyssna på ljudböcker. Jag saknar att läsa, vända blad, jag älskar ju hela"processen" med att läsa "verkliga" böcker. Men jag vill kunna ha en bok som jag kan lyssna på när jag är ute och går, städar, vilar etc. Allt hänger på vem som läser dem. Jag har lyssnat på ett par Charlaine Harris böcker( Sookie Stackhouse böckerna som TV serien True Blood är baserad på) och tjejen som läser dem har en helt underbar sexig släpig sydstatsdialekt.

  • Heloise

    oj det går fort ibland...

    Så de böckerna var ett rent nöje att lyssna på Jag har Dan Browns nya i Ipoden nu, jag vet att Didis tyckte att den var dålig, men det var den enda boken min kompis hade nerladdad Man tager vad man haver...

    Kram på er och ha en härlig lördag, jag ska bort till en kompis och kolla på melodifestivalen. Jag är liiite gumsjuk och förtjust i Måns

  • Heloise

    Usch vilken rutten helg en del av er verkar ha haft! Delar ut kramar till alla som vill ha.

    Jag har aldrig lyssnat på en svensk cd book. Jag lyssnar mest på eng böcker.
    Men det är för att jag har läst så mkt svenska böcker, Samuel Fröler har jag hört ska vara bra. Björn Ranelid, ja herregud vad ska man säga? Han må ha vunnit Augustpriset etc men jag står inte ut med att läsa hans böcker. Än värre måste vara att höra honom läsa sina egna böcker.

    Panzer och jag ska åka och hyra en film och köpa kinamat, ngn( inte jag) var ute och drack öl igår..

    Ha det så bra mina vänner!

  • Heloise

    Jag har missat den, får kolla igen på svt play, som jag förövrigt ÄLSKAR!! Har precis kollat igenom alla avsnitten av Stjärnorna på slottet( Kjell Bergkvist, och Tommy Körberg )
    Det blev ingen film och ingen kina mat, däremot blev det Max och första säsongen av Vita Huset, som är min absoluta favorit serie alla kategorier!


    passionsblomman skrev 2010-02-07 18:53:25 följande:
    Ikväll behövs väl ingen film - det är ju Damernas detektivbyrå på ettan!
Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången