• fru AM

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • nennesjuttioåtta

    PB
    höhöhöhö var ska du placera den där Depp då?

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Tror Julia varit poppis hur länge som helst, jag hade det som favoritnamn i när jag var knappt 20 och sens tack det upp till topp så då blev det inget roligt längre.

  • nennesjuttioåtta

    Inte för att jag har bekymret att döpa något...

  • nennesjuttioåtta

    PB
    så där funderar vi här hemma också. Men pratar verkligen folk så?!?! På riktigt. Pawh riktitt! Och om de gör det, det är väl deras problem och inte ditt Det är ju du som trivs och bor som du gör.

  • fru AM

    BS: ang. tårtboken så fokuserar den på att dekorera tårtorna (verkar vara sugarpaste). Som fyllning föreslår de - vad jag sett efter en snabbkoll - smörkräm + sylt. Men man kan välan fylla med mousse istället (säger tårtnovisen självsvåldigt). Himla fina tårtor i alla fall ...

    JAg har städat skrivbordet!!!! Underbart. Det var tydligen träfärgat där under allla papper ...

  • fru AM

    Men ni har ju en katt med världens coolaste namn (hade varit topp på en liten människotjej också ju). Nancy (Fancypants)!


    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-27 13:43:50 följande:
    Inte för att jag har bekymret att döpa något...
  • Telis

    gosnosen, jag har ju bara ruvat en gång i hela mitt liv så det kan ju hända att jag skulle ha mått precis likadant om jag hade ruvat och det hade misslyckats. Jag har inte så mycket att jämföra med alltså.

    Från runt dag 5 hade jag rätt mycket molande mensvärk som höll i sig dag efter dag och jag kunde börja frysa helt plötsligt och omotiverat vid ett par tillfällen men annars mådde jag ganska mycket som vanligt. Inget illamående, inga ömma bröst, ingen yrsel eller liknande.

    Men trots det så hade jag en känsla av att det kunde ha funkat, jag vet inte hur mycket den känslan påverkades av att AM sa att hon var helt säker på att det hade tagit.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag dessutom slagit upp det på svenskanamn.se och det härstammar visst från ett namn som betyder den illaluktande! Själv föreslog jag att hon ska heta Greta som betyder pärla men det var ju tydligen så antikt så det gick inte för sig.

    Liten, någon sådan middagsrelation har inte vi heller men hitta det där huset på rätt sida av stan så börjar vi!

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter