• fru AM

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • fru AM

    Tjoho!
    Idag gratulerar jag Hektor som fyller halvår! Firades med en spruta i låret ...

  • fru AM

    Tack tack - trevligt att få användning av sitt "yrke" även på fritiden ... fast jag retar mig på ett slarvfel i trådstarten - vart i stället för var. Förlåt!

    Dagens överraskning - maken fixar pass åt Hektor så jag slipper! Min uppgift är att städa skrivbordet.

  • fru AM

    Liten: jag körde mina vanliga tights (resåren hamnade ju då under magen men har man en tunika/klänning över spelar det ju ingen roll). Indiska brukar ha många färger och är sköna o billiga.

  • fru AM

    BS & Liten: konstigt med länkproblem ... Jag fattar ingenting. Jag gör ju inget annat än kopierar och klistrar in. Kanske beror det på att jag kör webbläsaren Chrome?

    JAg ska nu testa via explorer istället om någon kan vara så snäll att klicka på länken ...

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter