• fru AM
    Äldre 27 Oct 10:22
    914616 visningar
    10238 svar
    10238
    914616

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • Lapine­tte
    Äldre 26 Jan 16:50

    Små kaniner ska man INTE rida på!!!!

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 26 Jan 16:52

    moahahahhaha

  • Lapine­tte
    Äldre 26 Jan 17:00

    Hejdå nennelainen! och tack för en god match ... och sorry för att jag vann !!!

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 26 Jan 17:09

    Ojoj, vilket race!

    Snigeln, så praktiskt med självdiagnos! Är det bara att vänta på att det ska ge sig alltså? Hur lång tid kan det ta tro? Är det ok att köra på med nästa försök i alla fall? Är det någon alls kvar på jobbet nu då, hur många är ni?

    Är det förresten någon som har sett till den där snöstormen än? Den ska ju visst ha börjat dra in redan.

  • sweets­treet
    Äldre 26 Jan 17:23

    Men Snaily!!
    Oj det låtr inte bra! vad ska du göra nu? Ska man behandla eller är det enabrt vila som gäller???
    Hoppas du snart känner dig bättre!

  • snaily
    Äldre 26 Jan 17:38

    Oupsie - vad bra att du ringde om jobbet! Heja projekt hundträning också!

    Mugglan - du får väl komma hit om du vill kolla på honom, han står och lagar mat just nu

    Hemma i soffan, på obestämd tid - puh! Känns skönt nu när jag tagit mig från jobbet och förhoppningsvis lämnat det dåliga samvetet där.

    Sweet
    Vad jag vet finns det ingen behandling förutom att vila och dricka mycket.

    Har man mycket vätska kan man behöva tappa ur den ur buken, fick inte Bliv fru L göra det förresten? Jag tror inte jag har såå mycket, får jag svårt att andas ska jag kontakta sjukvården akut. Lite onormalt andfådd är jag när jag rör mig men inte så farligt.

    Tagit några bilder på min "gravida" mage - jäklar vad bukmusklerna blir utspända, nu måste jag se till att bli gravid snart när de ändå är pajade.

  • porche­z
    Äldre 26 Jan 17:44

    hallå i tråden!

    Hur har ni det här inne? Inser att jag omöjligt kommer läsa igenom 3 veckor bakåt, nån som kan ge mig en snabb resumé på vad som hänt? Några trådbebisar än? Vågar jag hoppas på plus hos någon?

    Har haft en helt underbar resa, försöker hålla mig vaken, för att försöka vända tillbaka dygnet, fy vad drygt det är att resa öster ut istället åt väster, har aldrig gjort det tidigare och det känns helt fel med tidsomställningen.

    Kramar till er alla!

  • fru AM
    Äldre 26 Jan 17:54

    Porchez: hej!
    Tror du försvann innan Astrid gjorde entré 10/1 (!) och Televinken 13/1!

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 26 Jan 17:57

    Snigeln, men vad betyder på obestämd tid? Man kan väl inte gå hur länge som helst och vänta på att det ger sig? Kan ni fortfarande fortsätta direkt med nästa försök? Finns det ingen liten medicin som tar bort vätskan hellre än att tappa ut den (låter läskigt)? hoppas hur som att det ger sig snart.

  • Äldre 26 Jan 17:58

    IKAPP!!!! Pjuh, det tog bara flera dagar...

    Nu har jag gråtit åt snailys pansarägg och herr snailys blyga spermier samt nu senast överstimulering, åt Telis livmoderinflammation, Iris nya utbrott och MSWs sjunkande värden (hoppas de stannar upp nu!!).

    Har bitit på naglarna medan jag följt EAs budgivning och hoppas att ni smällt till med slutbudet nu så ni får huset!

    Idag firar sambon och jag nio år(!), så nu måste jag sätta på ugnen och förbereda middagen. Hade velat kommentera medan jag kommer ihåg vad jag hade tänkt skriva, men man får ju som bekant inte alltid som man vill.

  • porche­z
    Äldre 26 Jan 18:18

    så Astrid kom först ändå! Stort Grattis till er båda! Hoppas förlossning och snitt gått bra, men ser i kokos inlägg ovan att Telis fått livmoderinflamation?

    Vickan, är du på nästa tur nu? Hur mår du? lyckats trappa ner nånting på jobbet eller kör du fortfarande fullt ut, förutom att jobba hemifrån fredagar?

    Snaily verkar ha fått dåliga besked? Stor Kram till dig ifall så är fallet.

  • Ore
    Äldre 26 Jan 18:33

    Hihi, synd att jag inte kunde vara med och raca Är grym på kontorsstolsrace, jag kan t.o.m. raca med en stol utan hjul om jag ser en spindel

    porchez: Snaily fick ut ett helt fotbollslag plus två reserver vid äggplockning, men av någon underlig anledning verkade äggen ha pansarskal, så inte ett enda blev befruktat...?

    Snaily: Överstimulering låter inget vidare, men jag håller med om att du av rent praktiska skäl om inte annat borde bli gravid medan bukmusklerna är uttänjda!!!

    Telis: Härligt att Televinken gått upp i vikt!

    Tinga: Glömde säga det förut, men kul med nytt jobb som du verkar nöjd med, och inte en speciallösning!

    Jag och lillkillen har spanat in festlokalen för dopet, hämtat ut paket och hälsat på kusinerna... Och så har jag klippt mig, där rök 15 cm hår - huvudet känns fjäderlätt nu!

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 26 Jan 18:40

    Borde också klippa mig men jag orkar inte ens beställa tid just nu.

    Vi fick Astrids personbevis idag i alla fall så nu har hon riktigt namn och allt. Personnummer får man ju numera direkt vid födseln på Danderyd så det har gått fort med alla papper. Bra för dagisköandet!

  • Ore
    Äldre 26 Jan 18:44

    Nu har jag skapat en ny tråd.

    Fast attsingens, glömde länka till den förra...

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • snaily
    Äldre 26 Jan 18:47

    BS
    Vet inte riktigt hur lång det kan ta, fick inga konkreta svar från Falun idag men funderar på att kontakta hälsocentralen imorgon så att en läkare åtminstone har fått titta och klämma lite. Undrar också vad detta innebär inför nästa IVF, glömde fråga Falun idag men har mailat. Skickade även med två bilder på min mage, undrar om de tycker jag är helgalen nu?

    Ore
    15 cm hår! Det var rejält klippt!

    Koko
    GRATTIS till 9-årsdagen!!

  • snaily
    Äldre 26 Jan 18:49

    Ore
    STRÅLANDE trådstart! Jag har flyttat dit redan! Bye bye gamla tråden.

  • Parnas­sia
    Äldre 26 Jan 19:00

    Hej på er alla!
    Har massor att läsa ikapp och gör mitt bästa!

    Telis! Jobbigt med inflammationen. Hoppas antibiotikan verkar snabbt!

    PB! Sök jobbet för 17 gubbar, annars kommer du ångra dig. En ansökan är ju ingen "bindande" anmälan, så du kan ju ångra dig sen isf.

    Ego. Tycker det mesta är jobbigt, har en hormonsvacka igen tror jag. Lipar för allt, känner mig fet och ful och orkar inget. Lipade på vägen hem idag för att jag var sen till dagis och bilen nästan var tom på soppa. *suck*

    *Läser vidare*

  • Parnas­sia
    Äldre 26 Jan 19:05

    Ore Trist att dina föräldrar delar på sig. Mina föräldrar gjorde det är när jag var typ 21 och nyss hade flyttat hemifrån. Jättejobbigt även för vuxna, men jag var glad att jag hunnit hemifrån iaf. Kramar och tröst till dig!

    Kom på att Porchez inte varit inne på länge... Någon som vet nåt om henne?

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter