• snaily

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    AM
    Gillar din kupp!! Skitbra start. Grattis Hektor!

    (Lider av max-tre-ord-per-mening-syndromet idag tror jag.)

    Gosnosen
    Håller alla tummar för dig!

    Ego
    Ledig dag! Funderar på skidåkning igen, om det går för det har töat rätt mycket.

  • snaily

    8485 inlägg i förra tråden, men så startades ju den mitt under semestertider också.

    (Detta nonsensinlägg är alltså ett försök att bräcka den siffran i denna tråd )

  • snaily

    Lappis
    Vad bra, då ses vi väl i spåret då?
    (Ho ho ho vilken tråkig humor jag har...)

  • snaily

    Åh vad jag blir hungrig och sugen på vin av ert vin- och matprat! Tyckte de hade fantastiska viner i västra Australien, tyvärr finns nästan inga av dem att få tag på på Systembolaget.

    Fast nu har jag börjat mitt nya liv och ska dricka mindre alkohol, motionera mer och äta nyttigare. Kanske... (Dålig karaktär - vem? Jag??) Inbillar mig att det kommer kännas bättre inför IVFen, även om det kanske egentligen inte gör någon skillnad.

    Jag har verkligen pinsamt o-gröna fingrar, alla blommor bara dör hos mig. Kan ju ha något att göra med hur jag (inte) sköter om dem förstås...
    Känner mig också lite träffad av dina brudbukettsexempel PB Jag hade kallor, fast i en originell färg i alla fall (?), orange (mango tror jag färgen kallas). Ska slänga in en bild i mitt galleri igen, bara för att.

    Blev en liten sväng på skateskidorna, så soligt och härligt, det var som en vårdag! Blir alldeles lycklig av sånt. Sen har vi gått en långpromenad med Korven som hade sällskap av en annan hund, en tik. Han blev helt upp över öronen förälskad i tiken och försökte hänga med i hennes tempo hela promenaden. Han är helt utslagen nu!

    Maken har fått praktikplats på ett företag här i byn, och tanken är att praktiken övergår i jobb i januari. (Dock säsongsjobb, men ändå.) Hurra!

  • snaily

    Lappis
    Kanske nyttigt i lagom mängder
    Impad förresten över att han klarade sig så bra med svenskan på kursen, redan! Måste vara tack vare vinet.
    Ta emot nu då! *kastar en tung sol*

  • snaily

    Liten
    Nej, det blir nog sämre med bakning och sånt framöver, tyvärr. Han kommer nog fortsätta laga mat mycket men handling och planering måste väl jag engagera mig lite i också. Inser hur jäkla bortskämd jag blivit senaste månaderna, i princip bara kommit hem från jobbet och satt mig vid matbordet

    Här har vi ätit "barnmat" till middag, falukorv med stuvade makaroner. Gott!

    Vi hade nattligt musbesök i sovrummet i stugan på landet tidigare i höstas, musen var bland annat uppe på sänggaveln och klättrade, och vår odugliga valp vågade inte ens närma sig den!

    PB
    Lycka till på gynbesöket, hoppas de är bra!

    Har installerat min nya väckarklocka-lampa, har stora förhoppningar på att vakna upp pigg som en mört varje morgon och bara studsa ur sängen! www.consumer.philips.com/c/light-therapy/hf3461_01/prd/se/

    Julfirandeproblem här också... klurar vidare på det. Hur slingrar man sig ur ett utdraget julfirande med sina föräldrar när man egentligen inte har några andra alternativ?

  • snaily

    Hej blivande fru L, kul att se dig och din frestande bild!
    Grattis till sprayandet - hoppas biverkningarna håller sig borta även fortsättningsvis. Spännande, lycka till!! Fortsätt gärna rapportera, jag vill veta allt om allas IVFer nu när jag själv snart ska börja!

  • snaily

    Blivande fru L - läste du mina tankar ang. FL? Jag har svårt att låta bli det. Japp, nån gång i december är det dags för mig. Ska vara klimakteriekärring över julhelgen

    Oupsie
    Jag skulle egentligen gärna rymma utomlands men svårt med hunden och kanske måste maken jobba lite kring jul också. Sen har jag förstås råkat nästan lova föräldrarna redan, suck.

    EA
    Blää för ischias! Låter inget kul alls!

    Grattis i förskott Vickan!

  • snaily

    Gör ett snabbt oengagerat inlägg i tråden mest för att svara på Ciccis fråga:
    den preliminära planen är: spraystart i mitten av december och ivf i januari.

    Chefen mailade just och ville veta vilka dagar jag ska vara borta... hmmm.... önskar också man kunde planera så exakt!

    Vinkar till alla!

    Jobb jobb

  • snaily

    Äntligen! Läst ikapp. Tror det fortfarande ryker om era tangentbord, eller hur?

    Har ingen internetuppkoppling på min dator så lånar makens, är så arg för att det inte funkar!! Såklart hjälpte Telias support föga...

    AM
    Tror också ni kommer att hamna i ett WT-träsk! Är väldigt avundsjuk hur som helst. Minns första gången jag var i Thailand - och sååå länge sen var det inte, 10 år nånting - var i Khao Lak och det var nästan inga svenskar som hittat dit än, mest bara tyskar överallt. Skönt på nåt vis! (Att det var lite svenskar alltså, inte överflödet av tyskar... )

    Lappis
    Kanadaresan låter kanoooon! Maka plats i resväskan för mig!

    Vickan
    Kul, då kanske vi kan ses nästa sommar!

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter