• snaily

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Oj vad jag spammar tråden nu, men...

    Gumman TÖ är här! Och vet ni vem hon tog med sig på sin långa resa? Jo, en annan Tant, som klampade in med besked på morgonen, bom! bom! bom! lät det när hon kom.

    *Filosoferar* Det här är bara andra gången på ett helt år som jag inte har haft spottings, och då tanten kommit ordentligt på morgonen med värk och ordentligt flöde - så som jag tycker det borde vara. Jag misstänker fortfarande att det är något FEL på min ägglossning, men om det nu är så så borde väl verkligen IVF vara rätt metod för oss.

  • snaily

    Blivande fru L
    är du tankeläsare eller - jag tänkte på dig tidigare idag och undrade hur det går! Förstår ditt nojande, men det kommer gå jättebra tror jag! Håller alla tummar!
    Jag är själv världens nojigaste nojare och är rädd att jag kommer bli tagen av de där farbröderna i vita rockar innan vi ens tagit oss till Falun för ÄP. Om det blir någon ÄP, det kanske blir pannkaka långt innan dess. *nojar*

  • snaily

    Tinga - tack! Ja, det känns rätt bra att ha det inplanerat nu.

    Ååå, har ni haft dejt! *avis* Varför bor ni alla i en sån avkrok av landet?

  • snaily

    Telis
    Samma här! Missade också den där Klumpen helt på den tiden.

    Nu te framför Filip & Fredrik. Har legat däckad med en vetekudde på magen större delen av dagen (mensvärk), men efter en tablett Ipren är jag pigg som en lärka!

  • snaily

    Hej Kängis! Kul att vi cyklar ikapp!
    Har du fått sova bättre? Njut på av sista veckorna, jösses vad fort tiden går! Vi åkte skidor igår - det fanns plats för er också Fast idag töar det, blä.

  • snaily

    På tal om degmage - om jag aldrig nånsin blir gravid så har jag åtminstone fått leka gravidmage idag - hur fasen kan man bli så svullen bara av lite mens? Jag ser ut som jag är i femte månaden, minst!

  • snaily

    Heja Ru, hoppas han blir trött av den mörka årstiden, precis som vi andra! Ja, skutta hit på dina känguruben i mars, den här snigeln slemmar kvar här uppe ett tag till!

    Junilejon - hej! Jag är också ganska ny i tråden, ca 9 månader har jag hängt här tror jag.
    Tufft på arbetsmarknaden nu, håller tummarna för att du hittar något snart!

  • snaily

    Tinga
    Håller med om att sniglar kanske inte är så gulliga... Men don efter person eller vad det heter

  • snaily

    Kängu
    Ja, det blir tusen gånger roligare och lättare att springa med lite skojsiga kläder och en fräck reflexväst också!

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter