• snaily

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Fasen också - nu blev jag sugen på nåt sötsliskigt med choklad! *hör glassen i frysen ropa på mig*

  • snaily

    AM - Livia är för underbar! Klart cykeln ska läsa bok!

    Muggles - jag började få ont i armen redan på eftermiddagen efter att ha tagit sprutan vid 9 på morgonen. Sen höll det i sig i ca 4 dagar för mig, mycket kortare tid för tuffa maken

    Cicci
    Jo tanten kom instormandes igår, ingen tvekan om det, tyvärr! Nya tag med IVF snart.

    September
    Blod också, jobbig påminnelse om vad som är fel kan jag tänka mig Kram!

    Min svåger är tydligen jättesjuk! De har ju haft svininfluensan hela familjen, det började för 3-4 veckor sen och efter många turer så är nu alla friska, utom han då, som är på akuten idag för andra gången med andningssvårigheter. För två dagar sedan blev han bara hemskickad så HOPPAS verkligen de kollar honom lite bättre idag - lungröntgen eller vad som helst. Läskigt!

  • snaily

    BS
    Tydligen inte - för i deras fall är det verkligen konstaterat att det rör sig om svininfluensa, efter att blodprov tagits på yngsta tjejen för 3-4 v sen. Tror min syster står på sig å hans vägnar, så hoppas på lite action nu!

    AM
    Hoppas du har rätt! Brukar dina vibbar stämma?

  • snaily

    Ore - vad cool du verkar! Inte för att du kanske har något val, men ändå Hoppas det sätter igång ordentligt snart så du slipper vänta ända tills på torsdag! Lycka till igen!!

  • snaily

    Kängu
    Grattis igen! Oj, vad mycket studs i benen kängurun verkar ha, springtur på morgonen minsann!
    Vad tråkigt att höra (läsa) om din pappa/Rus morfar

    Muggles
    Ja, svågern är det.

    Han är kvar på sjukhuset och väntar tydligen på provsvar samtidigt som han har jätteont. De misstänker en propp i lungan, eller en lungsäcksinflammation. Inget roligt vilket det än är, en propp kan vara ganska allvarligt tror jag.

    Själv är jag tröttare än vanligt efter att ha lekt telefonterapeut igår - en kompis vars pojkvän är alldeles hopplös...

  • snaily

    Godmorgon!

    GRATTIS Ore!

    Och det är det enda jag hunnit uppfatta från gårdagens enorma skrivskörd... Får se om jag hinner ikapp idag. Igår var jag borta på en dryg 11 timmars arbetsdag, dräktighetsundersökte 72 köttdjur - där skulle ni varit med! (Särskilt du Frullan!) Var ganska mör i hela kroppen och framför allt högerarmen när jag kom hem, det blev dusch och mat och sängen nästan direkt!

    Nu måste jag skynda till jobbet, igen. Ledig imorgon, tjoho!

    Puss på er

  • snaily

    Träningsvärk i ögonen efter tre dagars ikappläsning! I förrgår var jag utan internet, på middag med jobbet på kvällen, igår var det korumpe-jobbet och idag bara vanligt jobb länge.

    Junilejon
    Nej, kompisen med pojkvänsproblemet bor inte i Västerås, däremot i Uppsala! Sen har jag en till kompis med liknande problem, som inte heller bor i Västerås.

    På tal om kompisar som ynglar av sig, så är jag rätt förskonad då två av mina bästa vänner är singlar och två är kanske snart singlar (de med pojkvänsproblemen). Mest ytliga bekanta, släkt och makens kompisar som ynglar flitigt...

    Porchez - vart är det du ska resa i januari?

    Cicci - vilka historier!
    Jag har (faktiskt) en del halvhemska episoder i bagaget själv, men de vågar jag inte skriva om här!

    Hulkar/ulkar/klöks - här säger man att man "kjöjs" (kanske hemmasnickrad stavning men sch-ljud som i kök), typ nästan-kräks.

    Nenne
    Kliar öronen? Om det kliar mycket kan det vara öronskabb eller öroninflammation, om det inte kliar kan ni prova hälla i lite öronrengöringsmedel som löser upp vaxkletet (receptfritt på apoteket eller vet.kliniken).
    Snart dags för FET alltså - spännande!
    Tack för pungtipset, har redan sett bevis! Nu har jag också underhållning om jag får tråkigt framöver.

    Blivande fru L - 33!! Det är ju helt otroligt! Stort grattis! Har du fått veta hur det gick med befruktningen?

    PB
    Koarm Jag hade god lust att skaffa mig lite ko-fot också för det var jäkligt kallt om fötterna att stå på betonggolv i utomhustemperatur en hel dag! Fast finmotoriken och känseln är sådär i tårna, så det blev bara högerarmen ändå hela dagen. Har faktiskt inte ens träningsvärk idag - konstigt!

    Telis
    Hoppas du reder ut garnnystanet av förlossningstankar snart! Kram!

  • snaily

    PB
    Här är kjöjs-ordet så vedertaget så vi till och med skriver in det i journaler på jobbet
    Sen är det många hundar som "rötar" mycket också.
    Dialekter är kul!

  • snaily

    Mer ego
    FSH förresten - mitt var 5,7 men har bara kollat en gång och det kan väl variera.

    Fick mail från doktorn idag - jag skrev och undrade hur det gått med vår bidragsansökan till kommunen, den var inte ivägskickad men han har fixat det nu. HOPPAS nu bara att kommunen inte sätter käppar i vårt IVF-hjul!! Skulle även få behandlingsschema hemskickat.

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter