• fru AM

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • Telis

    AM, jag tror du måste byta trådtitel, jag blir så sugen på kardemummakaka så fort jag går in här.

  • gosnosen

    Ja 2015 och framåt kommer att vara riktigt roliga år champagnemässigt sett . Vi fick en i bröllopspresent som ska vara som bäst mellan 2018 och 2030. Hur vet man då när man ska dricka dem?

    Vita franska viner är också toppengoda, älskar Chablis och Poulliy Fume (felstavat, men kommer inte på rätt...).

    Ore - visst är det så att det ju räcker med att detta förhoppningsvis är ett guldägg, men det hade känts skönt om åtminstone ett hade kunnat frysas också. Lite backup liksom.

  • Oupsie

    Gosnosen, blev rekommenderad Vicar's Choice, Sauvignon Blanc när jag var på systemet. Det är väl också ett Saint Clair-vin tror jag. Men jag har inte smakat det än. Det låter som en härlig resa .

  • Lapinette

    gosnosen - det bästa är då om man har flera flaskor så man kan öppna en varje år !

    Chablis har alltid varit en favorit men då vi har druckit det så mycket så är det nu skoj med lite Sancerre istället. Är dock inga fan av Pouilly Fumé (Loire) men däremot älskar vi Pouilly-Fuissé (Bourgogne). Blir tyvärr inte så ofta numera.

  • gosnosen

    Vicar´s choice är jättebra! Vi har druckit det till kräftor flera gånger, vinet smakar då flädersaft. Väldigt gott sommarvin!

  • Lapinette

    Nu får ni nog stoppa mig snart för nu har jag totalt snöat in mig på viner ! Ska ju skriva en massa rapporter men oj vad roligare det är med vin. Måste bara lägga till en till favorit i vitklassen - Chassagne Montrachet ...mmmmmmmm...

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja men för sjutton, det glömde jag ju! Hurra för adoptionskursen och din mans svenskabravur!!!

    Oupsie
    vi gillar Briccotondon jättemycket!!

  • Ore

    AM: Grattis till Hektor

    BS: Skönt med ett givande Aurorasamtal.

    Liten: Jag tycker fortfarande bra om mina H&M-tights för icke-gravida. Resåren hamnar litet i underkant av magen, men de är mjuka och sköna och jag tycker inte att de sitter åt? Klänning köpte jag en i somras på www.lillamirakel.se , en från Cecilija någonting. Var jättemysig och stretchig

    Mer jobb nu, återkommer

  • nennesjuttioåtta

    lappis igen
    hahah tänker på din man jämt när jag ser reklamen för Nokian Hakkapelitta. *fnissar förtjust*

  • Lapinette

    nenne - ja, det gick jättebra (stolt!!!)! Han t o m frågade och presenterade på svenska. Det var bara en gång när han ville fråga om en lagtext som hon gick igenom där jag tillslut bad honom ta det på engelska för ingen förstod vad han pratade om .

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter