• Telis

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Här har ni mig!

    Strålande TS, AM!

  • Telis

    gosnosen, jag har ju bara ruvat en gång i hela mitt liv så det kan ju hända att jag skulle ha mått precis likadant om jag hade ruvat och det hade misslyckats. Jag har inte så mycket att jämföra med alltså.

    Från runt dag 5 hade jag rätt mycket molande mensvärk som höll i sig dag efter dag och jag kunde börja frysa helt plötsligt och omotiverat vid ett par tillfällen men annars mådde jag ganska mycket som vanligt. Inget illamående, inga ömma bröst, ingen yrsel eller liknande.

    Men trots det så hade jag en känsla av att det kunde ha funkat, jag vet inte hur mycket den känslan påverkades av att AM sa att hon var helt säker på att det hade tagit.

  • Telis

    AM, jag tror du måste byta trådtitel, jag blir så sugen på kardemummakaka så fort jag går in här.

  • Telis

    BS, jag såg just att det är ett "blomnamn" på torsdag - Viola. Det ligger väl inte på topp-tio-listan iallafall?

  • Telis

    Lappis, vi har inte pratat namn på jättelänge nu, det har varit så mycket annat. Men maken lät som om han var med på noterna när jag nämnde AMs storsons/kokos Lillebrors namn till svärmor.

  • Telis

    Jag vet inte vad jag tycker om Viola egentligen men det låter rätt tufft med "Iris och Viola".

  • Telis

    Grattis till maken för praktikplatsen, snaily!

    Liten, vad vill du ha för färg på en ev. kjol, Liten? Jag köpte en svart Mamalicious-kjol som jag tycker är snygg och skön men den är i min favoritfärg, dvs svart. Du kanske är ute efter något färggladare? Modellen heter iaf Milo.

  • Telis

    Gomorron, gomorron!

    AM, men du har ju en otrolig förmåga att förutspå både barn och könet på barnen, är du säker på att du inte är lite synsk?

    Fru L, du är så välkommen med dina egoinlägg! Nu har jag ju lämnat IVF:andet bakom mig men jag är alltid lite extra intresserad av er IVF:are. Hoppas att allt ser bra ut på VUL:et och att du får börja med sprutorna med en gång.

    Jul blir ett spännande kapitel för oss i år. Vi brukar nästan alltid fira med makens familj men jag vet inte om jag orkar åka dit och vara social i år. Fast tanken på att sitta i ett hus som ekar tomt och vara omringad av artontusen ouppackade kartonger lockar inte heller.

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter