• Telis

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Åh, kul, koko! Ska genast lägga upp bilderna!

  • Telis

    Snaily, nej, inte UVI nu igen?! Hoppas att det blir bättre utan antibiotika. Kör försiktigt, här ska det bli snö. (Jippiiiiii!)

    EA, skönt att det känns lite bättre igen!

    Snorkis, varför vill din man att du ska vara anonym?

    Stort lycka till imorgon, MSW! Förstår att det känns jätteläskigt men det kommer att gå så bra så!

    Vad roligt att få en liten rapport, gosnosen! Jag har inte för mig att jag hade ömma bröst alls så jag tror att dom kan kännas precis hur som helst.

  • Telis

    muggles, jag älskade bilderna på den dör sajten du länkade till häromdagen! Jag har tittat lite på barnrumstapeter med djungeldjur på men inte hittat en sån som jag har tänkt mig men nu när jag såg dom där bilderna känns det som det funkar precis lika bra med vita väggar och så fina tavlor istället.

  • Telis

    Nenne, tråkigt att mensen kom överhuvudtaget men braaaaaa att den åtminstone kom på rätt dag!

    Välkommen porchez! Blir det inte tråkigt med allt barnprat?

    Heja MSW idag!

    Jag har den konstigaste förkylningen någonsin tror jag. Jag är täppt i näsan och samtidigt snorig men i övrigt ingenting. Undrar om det är vanlig graviditetstäppa och ingen förkylning? Fast jag är ju ändå så snorig? Jag fattar ingenting.

    Sen har jag så grymt ont i armen efter svininfluensasprutan. Det var skitjobbigt inatt eftersom jag inte kan ligga varken på magen eller ryggen längre (för gravidmagen) och nu gick det inte att ligga på vänster sida heller (för sprutan), det är *inte* skönt att vara tvungen att ligga på höger sida hela natten.

  • Telis

    Jag kanske också våldgästar lunchen på måndag förresten. Om jag nu hinner ta mig ända upp till Kungsgatan och tillbaka på lunchen, jag måste gå så löjligt långsamt nu för tiden för att inte få ont i magen.

  • Telis

    Lappis, jag hoppas att det är en sån som går över på ett par dagar för man får ju inte ta Otrivin mer än 10 dagar på raken och jag KAN bara inte sova när jag är täppt i näsan.

    Lappis igen, men det är bara för att du inte äter tillräckligt med pepparkakor och lussekatter! Om man gör det är vintern helt underbar. Hur går det med skidreseplaneringen, blir det någon alpresa?

  • Telis

    muggles, det är inget som helst fel på den, ni har bara haft extrem otur med vilka som kom på visningen. Om ni bara hade fått ett första bud så hade det säkert lossnat men när folk var dumma och snåla och inte vågade lägga det första budet så kanske det smittade?

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter