• fru AM

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • Lapinette

    Undrar hur många gånger maken har sagt rrrrrealy light efter att ha sett den reklamen?! Han hoppades dock (jag skickade din reklamsnutt till honom) att han inte pratar med lika stark accent.

  • Lapinette

    Telis - hur går det med era namn?

    Viola är min mammas fd kollega. Grå, rökig och ofta lite småfull.

  • Telis

    Lappis, vi har inte pratat namn på jättelänge nu, det har varit så mycket annat. Men maken lät som om han var med på noterna när jag nämnde AMs storsons/kokos Lillebrors namn till svärmor.

  • Telis

    Jag vet inte vad jag tycker om Viola egentligen men det låter rätt tufft med "Iris och Viola".

  • snaily

    Åh vad jag blir hungrig och sugen på vin av ert vin- och matprat! Tyckte de hade fantastiska viner i västra Australien, tyvärr finns nästan inga av dem att få tag på på Systembolaget.

    Fast nu har jag börjat mitt nya liv och ska dricka mindre alkohol, motionera mer och äta nyttigare. Kanske... (Dålig karaktär - vem? Jag??) Inbillar mig att det kommer kännas bättre inför IVFen, även om det kanske egentligen inte gör någon skillnad.

    Jag har verkligen pinsamt o-gröna fingrar, alla blommor bara dör hos mig. Kan ju ha något att göra med hur jag (inte) sköter om dem förstås...
    Känner mig också lite träffad av dina brudbukettsexempel PB Jag hade kallor, fast i en originell färg i alla fall (?), orange (mango tror jag färgen kallas). Ska slänga in en bild i mitt galleri igen, bara för att.

    Blev en liten sväng på skateskidorna, så soligt och härligt, det var som en vårdag! Blir alldeles lycklig av sånt. Sen har vi gått en långpromenad med Korven som hade sällskap av en annan hund, en tik. Han blev helt upp över öronen förälskad i tiken och försökte hänga med i hennes tempo hela promenaden. Han är helt utslagen nu!

    Maken har fått praktikplats på ett företag här i byn, och tanken är att praktiken övergår i jobb i januari. (Dock säsongsjobb, men ändå.) Hurra!

  • Lapinette

    snaily - kan du inte skicka lite sol till det otroligt gråa Stockholm!!! Och apropå vin så säger min man (och han har ju alltid rätt ) att vin är nyttigt!

  • snaily

    Lappis
    Kanske nyttigt i lagom mängder
    Impad förresten över att han klarade sig så bra med svenskan på kursen, redan! Måste vara tack vare vinet.
    Ta emot nu då! *kastar en tung sol*

  • Telis

    Grattis till maken för praktikplatsen, snaily!

    Liten, vad vill du ha för färg på en ev. kjol, Liten? Jag köpte en svart Mamalicious-kjol som jag tycker är snygg och skön men den är i min favoritfärg, dvs svart. Du kanske är ute efter något färggladare? Modellen heter iaf Milo.

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter