• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    pandis81 skrev 2009-10-13 09:35:54 följande:


    Hur gör du Pastasalladen med ruccola,pesto och kyckling (krämig) låter jättegott..
    jag har inga mått eftersom jag alltid höftar, men ungefär det här brukar jag ha i

    koka pastaskruvar eller fjärilar.
    blanda creme fraische, pesto och gräddfil
    Blanda såsen med pastan,stekt tärnad kyckling, körsbärstomater, purjolök och ruccola i en skål. Strö över lite hackade valnötter, parmesanost och ev färsk basilika.
    salta och peppra

    sen kan du ju ha i mer saker om du vill, eller byta ut tomaterna till soltormad tomat som också är jättegott
  • KatjaB

    vi har varit tillsammans 3,5 år, har två barn, hund och volvo Visst har det kanske gått undan lite, men det har alltid känts rätt. Vi kommer ha varit tillsammans i lite mer än 4 år när vi gifter oss

  • KatjaB

    Gjrde förresten en testsida på bröllopshemsidan de gör reklam för här på bt.. tycker den hade en del roliga funktioner som inte finns på weddingannouncer. Fast ett minus är att man inte kan ta vilken låt man vill, utan får välja bland deras sortiment.
    Kolla om ni vill: www.123minsida.se/SimonochKatja/

    (deras sajt ligger nere för tillfället, men det kanske hoppar ingång snart igen)

  • KatjaB

    ja, deras hemsida verkar vara nere nu.. jo, den kostar en slant sen i fortsättningen, så jag funderade lite på om den var värd pengarna. Nu är inte den helt klar eller korrekturläst än, gjorde den lite fort bara. Men tycker de hade som sagt rätt bra funktioner.

    dvd-inbjudan låter kul. Är det en video på er hemsida eller skickar ni en skiva till alla?

  • KatjaB
    anoli skrev 2009-10-14 09:27:13 följande:
    KatjaB, jag gråter nästan när jag läser om frieriet. SÅ fint!!
  • KatjaB

    tänkte spara "hur vi träffades" och sånt till festprogrammen. vet inte hur pass mycket folk går in på en sån här sajt, det kanske är mest vi som tycker det är kul

  • KatjaB

    blir nog riktigt uppskattat med dvd:erna, en sån grej som jag tror fler sparar än favors faktiskt.

    En slideshow tänkte jag också att jag skulle få till, fast jag vet inte riktigt om det finns projektor i lokalen eller om vi måste ordna med det själva. Det löser sig säkert.

    Ska förbi hos svärmor och leta bland hennes fotoalbum. Finns massor med bilder på simon när han har sina punk och goth perioder i livet (tonåren), söta bebisbilder, o så har vi ju massa foton själva med förstås

  • KatjaB

    Eån: ja jag tänkte det.. har ju dessutom mängder med hemska hårfärger och frisyrer på mig när jag var yngre, men tänkte göra en "tribute" till simon, så det blir bara på honom och kanske nåt kort på oss och barnen i slutet. Har världens finaste bilder efter barnens förlossningar när han alldeles tårögt tittar och håller i sin dotter.

    Tänkte att vi ändå har våra egna löften, så jag istället för att hålla ett tal kommer säga några ord, och sen sätta på bildspelet.

  • KatjaB

    Om ni vill göra nåt liknande kan ni ju fota en del under året, man hinner ju med en hel del kort på ett år om man bara kommer ihåg att ha med kameran (eller mobilen). Går ju att ha in lite bröllopsplanering o sånt också, prova klänningen, göra inbjudningar osv.. Då blir det mer "er" video istället.

    Eller video säger man väl inte längre, vad gammal man känner sig nu då, hehe

Svar på tråden Bröllop 2010 del8