• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Tausen skrev 2009-10-28 16:23:59 följande:
    De har jättesöta barnklänningar på kappahl nu i vintage stil
    ja jag såg det, den modell jag gillade fanns bara i grått tyvärr
  • KatjaB

    humlan: det brukar nog vara så att man betalar bara lite till för att ha hela helgen, de kan ju ändå inte hyra ut den till någon annan de dagarna

  • KatjaB

    Lina: åh, det ser ju jättebra ut, tycker det var lagom med draperingar över magen

    Måste sätta igång på allvar med träning/bantning så jag kan beställa min klänning snart.. längtar

  • KatjaB

    jag har ju inte hittat "min" klänning heller, de som jag hittat på nätet som varit allra snyggast fanns såklart inte i stan att testa, och jag har ingen lust att åka långt för att prova när jag ändå ska beställa från Kina.
    Men jag testade ju en del olika modeller, material halsringningar och kom fram till att det jag tänkt från början faktiskt var det jag passade bäst i, klänningar som är släta i satin och inga dekorationer nästan alls, kändes inte alls "jag", så jag är helt hundra på att min klänning som jag sen ska ha kommer bli bra.. trots att jag aldrig testat.

    trollia: vad roligt! har du inga bilder på den?

    Hade ju tänkt köpa en riktig korsett att ha under klänningen, men de syr ju in skenor o klänningarna.. vad tror ni, är det väldigt jobbigt att gå i korsett eller är det värt det för själva effekten och till bröllopsnatten

  • KatjaB

    Bluebride: hur kom det sig att du köpte så många? Blev du nöjd förrän med nr 7 eller har du ändrat dig och velat ha nåt annat?
    Haha, blir lite knäpp av allt bröllsptänk, får sån lust att köpa brudklänningar på annonser, fastän jag redan vet vad jag vill ha

    Nu är en till post avbockad på "att göra" listan. Toastmadame är tillfrågad och har tackat ja Och nu har jag två tärnor istället för en.. sambon har fortfarande inte bestämt sig för vem som ska vara hans bestman.

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-10-29 19:51:04 följande:
    4 klänningar var inte till mig, de beställdes till min tärna och näbbar för mitt förra bröllop som ställdes in.
    okej, trodde det var 7 st brudklänningar
  • KatjaB

    vilkn rolig outfit Ska du ha ett körsbär som hatt också?

    Lina o Peter skrev 2009-10-30 08:01:53 följande:


    Tack allihopa! Ja det är en oerhört stor present. 20 papp är mycket pengar (i min värld iaf ) så vi kommer med all säkerhet få en underbar resa tillsammans. Längtar! Jag har velat åka till Azorerna i flera år, det ska vara en fantastisk natur, så det blir inte bara att ligga i solstol utan det blir mycket bergsvandringar till gömda tvillingsjöar, vattenfall och ungdomskällor. Nej nu ska jag ta och sy på min kostym för morgondagen. Jag ska på halloween-fest då och ska klä ut mig till en muffins. Hade några till idéer men tror muffins blir bäst. Hihi! Nån fler som ska iväg på maskerad?
  • KatjaB

    Har fått några konstiga prickar på tunga, små röda som liksom bränner lite, känns som att de fortsätter ner i halsen också, men det är ju svårt att se. Och så tycker jag all mat får nån konstig äcklig bismak nu, ringde sjukvårdsrådgivningen men de trodde att det bara var nån virusinfektion som ska gå över av sig själv.. Nu är det så länge sen, men är det nån av er som har koll på om det kan vara streptokocker? Smittar det?
    Ska nämligen fika med en kompis som är gravid idag o vill ju inte gärna smitta ner henne

  • KatjaB

    Nope, tänkte bara ta Örebros mässa, har ju rätt klar bild över vad vi vill ha, så även fast det såklart är kul att gå och titta så kanske det inte ger så vansinnigt mycket egentligen

Svar på tråden Bröllop 2010 del8