• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Lina o Peter skrev 2009-10-14 10:24:52 följande:


    Min sambo har massa sådana perioder från tonåren också. han har även vääääldigt tjockt lockigt hår, numera avrakat, men när han var runt 16-17 hade han page.... Haha, det såg fördjäligt ut, som ett blont afroburr.
    haha, simon ser nästan ut som han från The Crow", svart hår och grön ögonskugga. Haha, han såg nog ut så i ett år innan den fasen var över. Och med tanke på bildbevisen är det ju under att han ändå hade flickvänner under den tiden
    Idag ser han ju fullt normal ut

    Har haft svart/tokrött/väldigt tuperat platinablont hår när jag var yngre, och med små stjärnor på kinderna som "broder daniel". Hur såg man ut egentligen *fniss*
  • KatjaB

    grinade du också efter att han tagit livet av sig?
    Hade en kofta som liknade den han har på unplugged-skivan väldigt mycket.. mamma hatade den och påstod att det var loppor i den. Inte då, tyckte jag som var lyrisk över mitt "fynd" på myrorna.

    Jag hade en kompis som övertalade mig att det var skitsnyggt att raka av underhåret! som tur var hade jag sommarlov och det hann växa ut så pass att jag kunde klippa en frisyr till hösten.
    hörde också det där med ögonfransarna! inte hände det nåt, toppade mina ett tag men de växte ju bara ut till samma längd och tjocklek som tidigare.

    ögonbrynen är ju en historia för sig.. tror nog många fler har fjortiskort där man gick runt och såg ständigt förvånad ut.

  • KatjaB

    vad tyckr ni förresten är finast att kasta över brudparet?

    Bröllopsris i små knyten

    Små påsar i organsa med rosblad

    bröllopsbubblor (fläckar det kläderna?)

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-10-14 12:11:23 följande:
    fick hem ett fynd från ebay så har han skickat fel färg
    vad irriterande! vad var det för något?
  • KatjaB

    kolla bilden i mitt galleri med egengjorda burkar med bubblor, så fint! jag har ju inte gjort dem men om man hittar billiga burkar så vore det ju så snyggt!

  • KatjaB
    Tausen skrev 2009-10-14 16:25:33 följande:
    Är du säker? Känns som att jag har läst att de jäser i fåglarnas magar eller nåt sånt?Vi her inte läst nåt nyligen, men vi var båda helt överens..hm..var kan vi ha fått det ifrån då? :P
    nej, det är en seglivad gammal myt.
  • KatjaB

    hahaha, tangenter

    tror att blandingen av blommor blir väldigt fint dock att kasta.


    Bettertogether skrev 2009-10-14 21:56:28 följande:
    På tal om grejer att kasta... (grejer låter ju lite våldsamt, men ni förstår vad jag menar ;) )Först hade jag velat ha solrosfrön att kasta då vi hade solrosor i temat... Men sedan vi flyttade bröllopet till juni och därmed skippade solrostemat (fast jag fortfarande ska ha en solros i buketten).. Så nu siktar vi på kronblad från olika sorters blommor (typ rosor, gerbera) och också blomknoppar av brudslöja... eventuellt blandat med ris. Så passar det vårt färgglada bröllop och mitt yrke som trädgårdsmästare!! :D (ska det matcha hans yrke får vi väl kasta tangenter ;) )
  • KatjaB

    jag har också tagit bort födelsemärken tidigare, fast på bröstet. Där och på halsen ska det tydligen vara svårt att inte få ett ärr, så mitt putar ut nu med, men det ser bättre ut än vad det gjorde innan. Om det är så att man riskerar få fula ärr istället skulle jag nog kolla vad en plastikkirurg tar för det, läkargruppen, som jag gick till var sådär.. stygnen gick upp och fick värsta ärret (fast det var i ljumsken)

  • KatjaB

    ja men det blir säkert jättebra. Min som inte satt i ansiktet som tur var, skar de bort och satte stygn i.. den i ljumsken gick upp och blödde, så när jag gick tillbaka för att de skulle kika på det satte de bara apotekstejp på.. du börja man ju undra om de ens hade behövt sy över huvud taget. Ärren blev stora, lika stora nästan som leverfläckarna var. Men de är iallafall hudfärgade och inte så "sladdrigt utåtbuktande" så jag är ändå nöjd.

    Har ett födelsemärke i ansiktet också, som en mouch (stavas det så?) men den känns som "jag" och mörk är den också så den stör mig inte. Dock får jag ett svart hårstrå i den som jag alltid plockar bort.. vill ju inte se ut som en häxa, haha

Svar på tråden Bröllop 2010 del8