• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    tausen: oj vad svårt.. båda var fina, nr 2 känns lite mer shabby chic än den första.. beror ju lite på vad ni vill ha för stil?

  • KatjaB

    humlan: ja, jag har ju inte haft distansförhållande, bara varit särbo i 2,5 år med ett ex. Tyckte det var jobbigt nog med alla saker fram och tillbaka mm.. Kan bara tänka mig hur det måste vara att ha så långt emellan, vi bodde ju ändå i samma stad.
    Men då flyttar ni ihop nu när ni gifter er alltså?

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-10-26 20:00:26 följande:
    nu har jag betalat min ring.Jag börjar bli förkyld igen
    men vad du är sjuk titt som tätt, stackare..
    Hjälpte inte echinagard?
  • KatjaB

    ÅÅh vad trött jag blir på mig själv. Jag har storlek 6 på skor, alltid haft i princip om det inte är så att det gäller något märke som är väldigt små i storlekarna, så när jag skulle beställa brudskor från matildasfest läste jag här på BT att många tyckte de var små i storlekarna, så för att vara på säkra sidan tog jag storlek 36,5.. nu har jag fått hem skorna och de är verkligen helt underbara, MEN de är pyttelite för stora, hade jag tagit 36 hade de varit perfekta. Fan också! Vill ju inte gärna köpa ett par andra skor nu, bara pga en halv storlek, hälen lyfter lite när jag går.. kanske går det att ha nåt inlägg i?

    Dessutom råkade jag beställa fel höjd på klacken, 5 cm och jag tycker nu att de vore lite lite snyggare om de var 7 cm istället.. Men det är nog egentligen bättre med lägre klack, man ska ju ha dem en hel dag
    Lägger in foton på skorna i galleriet

  • KatjaB

    storlek 36 menade jag förstås...

    tausen: vad gulligt av honom, älskar såna spontana saker när man som minst anar det

  • KatjaB
    Humlan66 skrev 2009-10-27 20:11:01 följande:
    Det där fixar du med en halvsula i skorna
    jo, kanske det.. dark ivory var iallafall väldigt fint, och känns nog lite mörkare än på färgprovet på nätet, men jag tror nog att det blir bra. Känns lite åt champagnehållet fast ljusare
  • KatjaB
    Bettertogether skrev 2009-10-28 07:46:15 följande:
    Är det någon annan som börjar få julfeelis! ^^
    ja, åh vad jag längtar till julen. I år är jag dessutom ledig alla mellandagarna, så skönt!
    fast än känns det lite konstigt att det är julpyntat på ikea.. det är ju rätt tidigt
  • KatjaB

    De kostade 450 kr plus frakt 60 kr. Vet inte om jag kan skicka tillbaka dem, gjorde ju en helt egen sko och inte någon ur deras sortiment. Men om det nu inte blir bra, vilket jag ändå tror att det blir, så kan jag ju sälja dem. Det är inte mycket det glappar så det borde lösa sig.

    Paja: jag läste också det där, men jag tyckte inte det riktigt stämde, enligt den så passade ju knappt någon i ivory eller gräddvitt. Champagne fanns inte med alls.
    Sen är det ju så olika, provade en klänning som var cremevit/dark ivory i en butik. Brevid alla andra klänningar såg den inte alls vit ut, men väl på så kändes den vit, och var jättefin. Jag är ju inte tokljus men har inte speciellt mörk hy heller, enligt tidnignen skulle jag alltså ha kritvitt fast jag måste nog säga att jag tyckte jag var finare i en bruten vit.

  • KatjaB
    Blivandefrueriksson skrev 2009-10-28 13:06:21 följande:
    Katja har du gjort nya skor? de i ditt galleri då? hänger inte med..
    nja jag beställde från matildasfest men skon de hade på bild var inte helt som jag ville ha den, men då gick det bra att få ändra utseendet på den, (klack och häl) utan extra kostnad. Så det blir ju en "egen sko" eftersom ingen annan förmodligen har en exakt likadan. Lite kul
  • KatjaB

    Hittade förresten jättesöta näbbklänningar på H&M, gammelrosa i taft med rosett framtill och tyll över kjolen. Fast jag retade mig lite på att tyllen har glitter, tyckte det såg lite billgit ut, så jag funderar på att köpa dem och byta ut till annat tyll. Är dock lite orolig för att jag inte får tag på samma tyg till tärnan sen, vill ju att de ska matcha

Svar på tråden Bröllop 2010 del8