• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Blivandefrueriksson skrev 2009-11-08 09:13:32 följande:
    Katja ja dte har de säkert tyckte med om deras favor/bordsplacerings stolar.
    ja, de var ju jättesöta
  • KatjaB

    Har gjort ett album med Astrid till hjälp, med kort på barnen och oss, blev rätt fint faktiskt. Och så hade vi köpt en bukett blommor igår och massa god frukost.
    Han älskar risgrynsgröt så jag har sysselsatt mig med att koka egen risgrynsgröt hela morgonen.. vilken tid det tar!

    Haha, när vi skulle väcka simon med blommor och present så skulle Astrid ge blommorna, hon tassade fram till sängen och lade bara blommorna i ansiktet på simon. Han vaknade till med ett ryck och råkade kasta iväg buketten ett par meter och astrid blev såklart ledsen, hahah. Så när vi torkat tårarna hämtat buketten och fått göra om proceduren "väcka pappa" var hon nöjd

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-11-08 13:36:24 följande:
    stackars Astrid... tänk vilket uppvaknande
    ja, det var ju inte lätt för simon att veta att vi tänkt väcka honom med blommor. Blev ju lite dumt, men det var ingen fara när hon fick ge blommorna en gång till och simon "vaknade" åter igen med ett leende på läpparna och tackade så mycket för blommorna.
  • KatjaB

    färgtema o sånt kanske går att köpa saker till ändå..? Lite dekorationsprylar, brudskorna, underkläder o sånt kanske?

  • KatjaB

    Ettåringar brukar väl ha runt strl 74-80 tror jag. det hade nog Astrid iallafall, men hon var rätt späd.
    Så det kan ju funka med den storlek du köpt, om den är för stor kanske du kan sy på band i sidorna och knyta i ryggen så att den dras åt lite bara.

    Vi bjuder våde släkt och vänner, men har sållat rejält i släkten. Det är ju trots allt dyrt att ställa till med bröllop och jag bjuder hellre folk vi umgås med nu än släktngar man träffar vid någon begravning eller nåt bröllop bara. men det är svårt det där.. nu har vi dessutom fått lite oförutsedda utgifter, inte massor men ändå. Så jag har inte skickat save the date korten än till riktigt alla än, vissa får vänta så vi ser hur det artar sig. Vill inte tumma på det vi tänkt och då bjuder vi hellre färre än att bjuda så många som möjligt och inte ha råd med det vi egentligen ville ha.
    men det löser sig nog i slutändan. Tänkte bara önska oss saker till bröllopet. Typ presentkort hos frisör osv..

  • KatjaB
    sarahkka76 skrev 2009-11-09 11:55:49 följande:
    Hej tjejer! Det var ett bra tag jag var här sist. Det har varit mycket och bröllopsplaneringen har stått stilla, men nu är vi redo igen. Vi väntar vårt första barn också som ska komma i april, så det blir 3 månader före bröllopet, huga!Hur går det för er? Hur långt har ni kommit?
    grattis till tillökningen
    Vi har än så länge bokat vigselförättare, plats för vigsel, lokal, fotograf, och eventuellt catering om vi inte gör maten själva (handlar ju lite om ekonomi) brudskorna är köpta och lite dekorationer till festlokalen. Sen har vi inte köpt så mycket mer än, men har kollat vad vi vill ha och vartifrån, så det känns som att vi kommit hyfsat långt. tärna, tastmadame är också tillfrågade
  • KatjaB
    Bettertogether skrev 2009-11-09 14:06:10 följande:
    I lördags träffade jag en av mina nära vänner och det blev mycket prat om min stundande möhippa (som hon så snällt lovade att ordna ;) )... Och hon frågade vad jag skulle vilja att hände, vad jag vill göra.. Och ni ska tro att det är en svår fråga..Vad skulle DU vilja göra på din möhippa?? :)
    den roligaste möhippan jag varit med och fixat var för en kompis, det var många som inte kände varandra, så inget kompisgäng alltså men vi träffades o fikade en gång i veckan i en månads tid och planerade.. rätt kul faktiskt.
    bruden hade alltid tränat och dansat en hel del så en kompis bestämde att de skulle träna tidigt en lördagmorgon (inte alls konstigt för bruden som tränade ofta) när hon väl kommer in i omklädningsrummet så står alla kompisarna där med skumpa. Hon får ta på sig en fame-inspirerad outfit. Färgglad kreation med cykelbyxor, en body över det med string, usa-sockor och benvärmare, massa armband och en tofs på sidan med färgglada sjalar i. Sen fick hon leda ett aerobicspass bara för killar som aldrig gått på aerobics förut.. hysteriskt kul att se men hon var helt otroligt duktig och fixade det galant.
    efteråt åkte vi iväg till ett ställe och hade femkamp med yxkastning, sköt pil, åkte fyrhjuling, hade paintball på en bana mitt i skogen. Åt jättegod mat framför en öppen brasa och badade tunnbad mitt i smällkalla vintern. Efter det åkte vi in till stan igen, hem till en av tjejerna och förfestade med tilltugg och sen ut på krogen
  • KatjaB
    ninni84r skrev 2009-11-09 17:20:18 följande:
    Min möhippa kommer vara på lördag :)Hoppas på en mysig och trevlig dag med mina vänner.
    jasså fick du en förvarning vad kul, hoppas ni får skoj!
Svar på tråden Bröllop 2010 del8