• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    majsan801 skrev 2009-11-15 21:45:52 följande:
    Katja om du hittar band på ebay får du gärna tipsa om det. Jag vill ha i cerise eller limegrönt till våra stolsöverdrag. Ska ut och kika på ebay nu.
    sök på chair satin sach och tabel runner så hittar du massor
  • KatjaB
    Blivandefrueriksson skrev 2009-11-16 11:22:14 följande:
    Bluebride strongt, jag hade aldrig pallat att skriva för hand. Så jag kör stämpel och skrivare katja stolsöverdragen är jätte fin, nr 3 var fin men behöver du verkligen sy igen flärpen? tyckte inte det gjorde något. peggy sue välkommen, skaffa en sån lista med to do saker att göra för varje månad så vet du hur du ligger till. Tror Katja har en sån i sin blogg men finns här inne på bt någonstans med.
    Nja, det är ju inte mer jobb egentligen, blir tom en söm mindre på var sida så tänkte att jag ska sy igen dem så går det fortare och enligt mig snyggare också
  • KatjaB

    vi kommer få vaccinet på jobbet, så det känns ju rätt skönt att slippa åka iväg, S däremot får vackert pallra sig iväg till mässan som alla andra.

    Hur gör ni med småbarn? Ska de få ta sprutan?

    Härligt med spa-helgen.. vill också!
    synd att det inte var någon hit med bröllopsmässan. Har ju en mässa i Örebro i februari som jag tänkt gå på, fast egentligen så behövs det nog inte, det är mest för att jag tycker att det är kul. Alla stora saker är redan bestämda och kläderna utvalda. Men det är ju alltid kul att få frossa lite i bröllop förstås
    Pratade förresten med cateringen igår och nu har vi bestämt oss för att köra på det. 3-rätters vore ju trevligt också men med tanke på barn på middagen och antal som serverar så känns buffé enklast. Skönt att slippa göra all mat själva också, satt och gjorde en lista på allt som ska fixas dagen innan och det blev en del.

  • KatjaB

    vad kul med jobbintervjun! lycka till

    sundance: vi tänkte ha enklare form av snittar som vi gör själva, jordgubbar (som passar så bra till bubbel) och ev. lite choklad

  • KatjaB
    Sundance skrev 2009-11-16 18:45:40 följande:
    Vad blir det för snittar? Är verkligen kass på tilltugg så tar tacksamt emot tips. Gärna ett par sorter som går att göra dagen innan. Tänkte också göra dem själv och så får kocken fixa resten av maten.
    focaccia eller baguette uppsuret i mindre skivor, på detta brer man en blandning av philadelfiaost och blåmögelost. Toppa med en skiva färsk fikon.
    Den andra sorten om vi orkar göra två olika är tunnbröd som fylls med lufttorkad skinka, scharlottenlök och pepparrotsvisp. rulla ihop och skär lagom stora bitar och sätt tandpetare.
  • KatjaB

    better together: sa förresten helt fel häromdagen ang. storlek på stenar i ringen. I min förlovningsring är det 0,09 ct och den är 3 mm bred, så stenen är exakt lika bred som själva skenan är.

  • KatjaB

    Har suttit och kollat lite på ringarna nu, och det blir en sån som i mitt galleri (den med många stenar) fast med större, 0.02 istället för 0.01 ct. Satt och räknade lite på vad den skulle kosta och den jag helst vill ha blir 2500 dyrare än vad jag hade budgeterat för.. Simon, älsklingen, säger att jag ska ha den hela livet och ta den jag verkligen vill ha. Men samtidigt blir jag lite kluven.. för mig känns det som att det är ganska stor skillnad i pris ändå

  • KatjaB

    jag är från Örebro..

    trollia: vi har kommit rätt långt i just planerandet men inte köpt så mycket saker än. Har bara köpt skorna, en himla massa knoppalakan och diamantkonfetti än så länge.

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-11-17 13:51:36 följande:
    jag undrar om vårt bröllop blir av, ingen av oss har jobb och snart har han ingen inkomst alls
    vad tråkigt, får ni ingen akassa då?
    Kanske inte det mest upplyftande, men man kan ju göra så att för att slippa skjuta på bröllopet göra det enklare, färra gäster eller enklare bjudning så att det inte drar iväg så mycket. Det är ju festen som kostar mest
  • KatjaB

    10 juli, så det är ju ingen panik än :-9 har gjort en kalender för när vi ska inhandla saker och vad, så det blir nåt varje månad med allt som går att köpa tidigt, sen ska vi väl försöka komma iväg till tyskland också nån gång här och handla till bröllopet.


    Trollia skrev 2009-11-17 16:30:49 följande:
    Ok, när var det ni skulle gifta er då?
Svar på tråden Bröllop 2010 del8