• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Nej, egentligen är det ju inte så kul om det regnar utomhus. Det är ju skillnad på lite lätt sommarregn men det kan ju snabbt förvandlas till störtskur så det är väl lagom kul i fina kläder, frisyr och klackar.

    Får ta och kolla på vart man ska vara annars.. kanske kan vi vara inne i Herrgården om det regnar, om det går bra. Eller så har de kanske tips på andra ställen.. men jag hoppas verkligen på sol, skulle känna mig lite snuvad på konfekten när vi hittat så fin ruin

  • KatjaB

    blir lite rådvill nu. har hittat en helt annan ring än den jag tänkt från början, och jag bara älskar den! MEN den är 2,75 mm hög och min förlovningsring är 2.0 mm hög.. tror ni det gör något. Kan inte prova innan men får öppet köp.. fast jag blir lite velig om det ens är någon idé att köpa den alls, ifall det skulle se dumt ut.

  • KatjaB
    Sundance skrev 2009-11-26 14:00:52 följande:
    vad är det för typ av ringar? Om en enstensring är lite högre än en alliansring, tycker inte jag gör så mycket. T ex.
    finns i mitt galleri, första ringen är den jag funderar på som vigselring nu (den som är blir högre av ringarna) och på andra sidan i galleriet finns en ring med en sten. Det är min förlovningsring. Så det är ju som en enstensring fast den sticker inte upp nånting
  • KatjaB
    MissInko skrev 2009-11-26 14:19:34 följande:
    21 augusti blir jag fru lysell, vi förlovade oss i fredags, jag fick mer eller mindre en chosk när jag blev medlem här! Vart ska man börja??
    grattis och välkommen hit!
    Vi började med att spåna på hur stort bröllop vi ville ha och skrev ett utkast på gästlista, efter det kollade vi på budgetverktygen här på bröllopstorget och fick ett hum om vad allt kostar. Lokal och plats för vigsel brukar vara bra att få klart tidigt, så han man nåt att utgå ifrån.
  • KatjaB
    Sundance skrev 2009-11-26 16:43:44 följande:
    Ja, det hade varit himla kul att fota sådana bilder. Ska nog ta mod till mig och boka. Förhoppningsvis känner man sig vacker och i fin form lagom till bröllopet. Nehej, tjejer! Nu stämplar jag ut och tar helger och imorgon rullar vi upp till småland! Blir en salig blandning där uppe av sällskapsspel, bortoperering av analsäckar på hund, shopping på outlet och 1-årskontroll av gudson. Trevlig helg på er!
    ha det så trevligt! ja analsäckarna lät väl sådär men annars..

    det finns bild, det är den översta i galleriet. Min förlovningsring är den på sidan 2 med en sten
  • KatjaB

    Vi tänkte göra så att de får 500 kr var, sen kommer de få stå i baren också, och där kommer det stå en dricks-skål. Ska skriva nåt roligt rim, då får de kanske en slant extra utöver de pengar de fått från oss.

  • KatjaB
    Bluebride skrev 2009-11-28 10:46:42 följande:
    Jag ska fråga vår lokala smyckesbutik om vad de tror.Storleken får vara som den är, kan inte ha den tillsammans med förlovningsringen i alla fall
    Men blir det inte jobbigt för dig att ha en för stor ring?
    jag skulle vara rädd för att tappa den
  • KatjaB

    ok, men då så


    Bluebride skrev 2009-11-28 12:10:39 följande:
    Så stor är den inte
    Jag är en brudklänning rikare from idag

    Hade ju tänkt beställa en klänning från Millys, men har varit iväg ett par gånger och kollat klänningar här i stan. Vill ju ha ett hum om vad jag tycker om och inte.. Har varje gång jag varit där provat en La Sposa Mecenas som är helt underbar. Dock väldigt dyr. I förrgår var jag åter igen och kikade på nyhterna för 2010 och "min" klänning hängde där fortfarande. Det spelar nog ingen roll hur många klänningar jag provar, ingen känner jag mig så fin i som den. Dock är den väldigt arbetat och dekorerad så jag tvivlar på att något likvärdigt skulle gå att köpa på tex millys eller liknande.
    Hursomhelst så är den från kollektionen 2008, så jag ringde dem idag och sa som det var. Jag är helt föräldskad i klänningen men den är lite väl dyr för vår budget. Eftersom det är rätt färg och storlek, den jag provat och den är så pass gammal, kanske de kan göra nåt åt priset. Det var inga problem alls, de sänkte priset och bjuder på en kemtvätt. Så vips är jag lycklig ägare till min drömklänning!!

    Lägger in bild i galleriet
  • KatjaB
    Tausen skrev 2009-11-28 18:00:38 följande:
    Grattis! Gud vad härligt! Vad fick du den för då?och bild, bild, bild! :)
    ger halva priset på den, så 6000 kr och då får jag ju kemtvätt också. Min mamma har jobbat som sömmerska tidigare, så om vi måste lägga upp den kommer hon ordna med det så slipper jag lägga ut för det också
  • KatjaB
    Krystal skrev 2009-11-29 00:54:30 följande:
    och några framsteg kommer det väl inte att bli då jag just nu känner så här för tanken på bröllopsplanerande: "BLÄÄÄÄÄÄ!!"
    vad trist.. kanske behöver en paus från det nu och bara få lite advent, jul och annat uppta tankarna med.. kanske känns roligare med bröllopet sen.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8