• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Lyckliga013bruden skrev 2009-11-22 14:50:55 följande:
    visst är jag lite nyfiken och vill veta ungefär vad saker innehåller och jämföra med varandra lite. Men jag vill däremot kanske inte få höra det av någon precis när man ska hugga in på fredagsbullen som man sett framemot hela dagen =)
    nej jag håller med sen att hon själv inte direkt har snälvdisiplin som Anna Skipper kan ju vara smått retligt, hehe. Brukar säga att hon vill bara ha mitt fika, hehe
  • KatjaB

    det beror helt på vad man ska ha, vi har en granne som är fotograf och gör en del bröllop också, men han jobbar mest med att fota repotage. Han tar 2000 kr för ca 2 timmar. Men det är nog för att det för honom blir ett extraknäck att ta nåt brölop bara.
    Vi kommer bli fotade av min kompis som är jätteduktig på att fota, litar på hans konstnärliga ådra och tror att det blir riktigt bra

  • KatjaB

    hahah, vi har också tänkt att vi skulle ta foton innan och därmed se varandra innan vigsel, men efter diskussionerna här på tråden frågade jag simon nyss om vi ska se varandra innan. Han: "nej, så jag skulle föreslå att du flyttar ut snarast så ses vi om 7 månader"

  • KatjaB
    Lyckliga013bruden skrev 2009-11-22 20:49:32 följande:
    Vilket bra svar det var lite ovänat
    ja vilka vettiga svar man får, haha
  • KatjaB

    blivnade fru eriksson: länka gärna till fotografen. Det var ju inte alls så dyrt.

    Pratade nyss med en kvinna från västerås kommun och det skulle inte vara några problem med att få en vigselförrättare den dagen vi ville om vi skulle gifta oss ute vid herrgården. Skoj! Ska kolla lite fler saker, som catering, och plats för vigsel o sånt innan vi bestämmer oss, men det verkar som att allt kommer lösa sig. blir dock väldigt nervös för att ringa andra lokalen och säga att vi inte ska ha den, inga papper är ju skrivna men känner mig lite taskig för att vi ändrat oss.

  • KatjaB
    Lyckliga013bruden skrev 2009-11-23 10:01:59 följande:
    Lycka till!!Man måste få ändra sig och jag tror att du tycker det är en större värre grej än vad lokalen tycker. Om det är till någon tröst
    jo, kanske det. Grejen är bara att det var tydligen ett annat par som hört av sig veckan efter att vi bokat och ville ha samma datum. Så nu känner jag mig nästan lite skyldig för att vi inte ska ha den med all sannolikhet. Men det är ju trots allt bara en bygdegård, så det är ju inte en restaurang som vi skulle ha betalat massor för, med mat osv.

    Vad ni skrivit här idag förresten! Själv har jag facebook, men kollar bara meddelanden som är till mig, inte en massa tävlingar och annat skräp. Har facebook för att höras med vänner och bekanta, vissa hörs man med via mail, andra via facebook. Tror inte jag har knappt någon gammal klasskamrat med, vi hörs ju inte idag så det känns lite fånigt.
  • KatjaB

    mammab: nej vi är från örebro men vi ska nu efter att ha ändrat oss lite gifta oss i strömsholm (fiholms herrgård, det ligger ju i väserås kommun så då blir vi tvugna att boka vigselförrättare o sånt från västerås och kolla catering i området. Hittar vi inget som är så pass billigt så får vi nog köra på en del saker från stan iallafall, men verkar som att mycket blir billigare än vad det är här i stan. Bara hyra av stolar till vigseln var billigare än vad det är här där de inte har några konkurrenter.

  • KatjaB

    åh vad glad jag blev nu troligen kan vi gifta oss i ruinen vi kikat på och dessutom brukar de ställa fram bänkar kostandsfritt, så vi slipper hyra och krångla med att ställa fram och ta undan

  • KatjaB
    Blivandefrueriksson skrev 2009-11-24 11:28:54 följande:
    Bluebride då blir du one of a kind sen då Fast det är man ju redan med eller utan namn.. Måste ju berätta långtar så in i tusan, Nästa onsdag den 2 åker jag och hjärtat till gran canaria. Fy fasen vad jag längtar. Bara 6 kvällar till att jobba. katja det låter ju super att de kan fixa bänkar. Men ruinen och herrgården var inte samma ställe va?
    nej ruinen ligger ett par kilometer därifrån
  • KatjaB
    majsan801 skrev 2009-11-24 12:59:30 följande:
    Ang värdpar så ska min syster med man vara det. Då är de ansvariga för att visa folk var de ska sitta i kyrkan. Se till att folk inte börjar gå i kyrkan innan vi hunnit ut ur den. Ser till att visa alla gäster till festlokalen de ska gå i tåg då det bara är ca 300m. Sen sköter de brudskålen med och välkomnar alla. Därefter tar toastmaster vid och sköter alla tal, spex mm som ska ske under kvällen.
    Låter som ett bra upplägg
    Vi har täntk nåt liknande att någon får uppgifter att sköta vid vigseln, eftersom toastmadame även är tärna, så att hon slipper ta allt vid vigseln också.

    Nu är det bokat med ruinen, så han ställer fram bänkar o så sa han att det går att ringa i klocktornet, så han ringer i den innan vi går in. Tror det blir riktigt bra
    Vet inte hur vi ska göra om det regnar, har ju en dröm om ett utomhusbröllop. Ska man ha ett backup ställe, eller ska vi se till att paraplyer finns och gifta oss där iallafall?
Svar på tråden Bröllop 2010 del8