• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • nennesjuttioåtta

    BS
    Konstigt, är du säker på att Iris inte heter Nenne...?

  • BrudSommar2006

    Telis, nu har jag inboxat länken. Är det samma som din? Den fungerar för mig i alla fall och nu har jag tagit bort mellanrummet.

    Nenne, ja faktiskt, helt säker på att hon inte heter Nenne, ni kanske är samma stjärntecken? Iris är tvilling.

  • nennesjuttioåtta

    men SATAN I GATAn vilken villa! Jag hade iofs rätt höga förväntningar men det var ju för fasen ett slott!

    KÖP BLOMMIS!!!!

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag skickade dig länken men någon annan kanske hann före? Hursom, jag vill också bo i Passionsblommans hus! Fatta att det finns sådana där hus för halva priset av vad vårt kostade, så jäkla orättvist!!! Fast en förbaskad tur för Passionsblomman!

    Telis, nej, din länk såg ju jättekonstig ut, mystiskt!

  • Telis

    Nej, nu ska det sovas. En annan jobbar ju alltså medan ni andra håller på med ert ligga på kökssoffan, leka med valpar, shoppa handväskor och ha grillkvällar och dricka rosé.

    P&K!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    ja, telis var en tiondels sekund före. Men tack ändå! En halv mille dyrare än vårt men nästan 3 ggr så stort. Shit pommes frites!

    Jag ska också knoppa nu. Och inget fick jag gjort. Men socialisera måste pckså räknas! Puss på er!!!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    har du börjat på heltid nu eller? (förlåt, inte meningen att gnussa salt, heheheh!)

    fy fan, jag har redan ångest över att börja jobba snart. Uhuuuuuu!!

  • Snorkfröken77

    Tack för alla kramar! Jag behövde dem igår.

    snaily - Jag tokhåller tummarna för dina äggstockar nu!

    muggles - Hur känns det idag? Blir det husköp?

    BS - Ja, jag har rätt kort cykel, denna gång blev det ju 23-24 (beroende på hur man räknar, men så kort brukar jag inte ha, kollade snabbt i kalendern och jag har mellan 25-28 dagar i varje cykel. Jag TROR att jag har normal lutealfas dvs 14 dagar, så har det verkat på mitt hobbytempande, men nu ska jag börja tempa lite mer seriöst för att se hur det verkligen står till på den fronten. Jag har inte provat med stickor eftersom jag inte känt att jag behövt det då jag varit hyfsat regelbunden och för att det skulle kännas lite jobbigt. Den här månaden tyckte jag ju att tempen var skum så jag vet inte riktigt vad som hände, jag fattade aldrig när jag hade ÄL, kan ju ha berott på att jag missade den Så den här cykeln blir det till att börja intensivsexa lite tidigare!

    Nenne - Hej! *vinkar* började undra vart du tagit vägen Skit med ickeplus, blä. Vad mysigt ni verkar haft det, hälsat på älgar och haft det bra! Gud vad skönt att kunna släppa alla tankar ett tag, jag har funderat på om inte en sån där Men In Black-radering av minnet vore praktiskt. Tänk vad skönt det vore att bli nollställd varje månad och inte komma ihåg hur länge man försökt eller så. Bara lycklig guldfisk varje månad.

    Telis - Jag jobbar också fortfarande

    Ore - Rullgardiner med motor, det vågar jag inte nämna för maken för då måste vi nog köpa sådana, genast.

  • muggles

    Telis: jaha länken funkade inte? Vad konstigt!
    Fick du svar från FK ang heltid/deltid förresten?

    MSW, Ore, Nenne: har inboxat er men kanske att länken men den kanske är konstig då?

    Nenne: hur vet du att tanten kommer imorgon, har du fått förvarning? Har saknad dig också!

    BS: vad betalade ni för ert hus?

  • muggles

    Snorkis: vet inte än. Får kraftiga nostalgikänslor när jag tänker på att lämna stan. Maken är ju uppväxt i hus så för honom kommer det nog mer naturligt. Jag är uppväxt mitt i centrala Gbg (Kungshöjd - mer centralt kan man inte komma) så det känns görläskigt! Men även om vi bestämmer oss så bygger kalkylerna på att vi får en viss summa för vår lägenhet och får vi mindre så blir det för dyrt så då får vi bo kvar. Vi får fråga mäklaren om det finns ngn klausul för att hoppa av i så fall...

Svar på tråden Livets stora och små frågor