• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • nennesjuttioåtta

    glömde ju utflykten till sveriges högsta vattenfall!!!

  • Tinga

    Nenne - hej! Kul att se din glada nuna igen. (Skrev flrst fel, så det blev kuk istället för kul... ) Var det Njupeskär ni var vid? Där var jag för sådär 20 år sen.

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    erkänn! Du menade det första du skrev! Hoppas du får kul i helgen förresten! Jepp Njupeskär var'e! 4:e gången! De har byggt ett naturrum där och det är ju autostrada hela vägen fram så det kryllade av små barn och penisar (shit, jag var nära att skriva pensionärer!!) men det är en rätt trevlig tur ändå, om än kort. Blev det ingen resa för er? Har inte läst så mycket bakåt...

  • Tinga

    Nenne - nope, ingen resa, för Piff har fortsatt att kräka. Är inne på femte veckan nu. Lite har det minskat, från 10+ gånger om dagen till 5+, men det är fortfarande tröttsamt. Fast nu börjar vi bli rastlösa av att gå hemma, så det lutar åt en tripp till Berlin över helgen. Några dagar räknar vi med att orka med, och då kan man ju samla tvätt på hög och ta hand om den när man kommer hem, istället för att behöva klödda med det under resans gång.

  • nennesjuttioåtta

    Skrev jag kul? jag menade ju ku... näe. Eller jo. fast mest kul. Faktiskt.

    Ååh stackars Piff!! Åh stackars er, det låter verkligen otroligt jobbigt och påfrestande! Men det verkar ju ändå som en grym förbättring så hoppas, HOPPAS att det är vändningen ni väntat på!! Det är ni så värda! En resa til Berlin likaså. Låter som en bra kompromiss, ni får komma iväg till bäddade sängar och framdukad frukost och bygger på tvätthögen i väskan men är inte så långt hemifrån och en överskådlig tid. Det kommer bli kanon!!! Vad skönt!!!

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Det låter som att ni haft det riktigt bra, trots bautablåmärke! Trist med tanten bara men tur att det snart är dags för nästa försök. Ååh vad gott med godispåse, ser så fram emot när jag kan börja äta godis igen, just nu kräks jag av bara tanken tyvärr.

    Tinga, har ni fortfarande inte hört av gastroläkaren? Ska ni inte ringa och tjata, så här kan ni ju inte ha det.

  • nennesjuttioåtta

    hej Brudsommar2006 8haha, DET var länge sen jag använde hela ditt namn!!)
    Har Iris haft en bättre dag idag? Hoppas det, kanske den rätta emdicinen var en kompis som hjälper till och får humöret uppåt?!? Har du inte hittat något som lindrar alls, Lergigan verkar ju inte funka. Citronklyftorna då? Önskar jag hade något mirakel men i så fall hade jag bytt med dig och det hade ju inte varit snällt.

  • Telis

    Nenne, åh vad jag har saknat dig! Hej!

    Snaily, jag håller tummarna!

    Snorkis, jädrans skit också.

  • Telis

    Tinga, hoppas att ni kommer iväg till Berlin! Ni är såååååå värda en liten semester. Ni kan skicka upp smutstvätten till mig sen när ni kommer hem så fixar jag den åt er.

Svar på tråden Livets stora och små frågor