• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Ore

    Grattis till pojken, koko!!!

    Hoppas också att Frullan reagerat bättre än hon själv befarade på att få en andra pojke, och att hon får bra hjälp. KRAM på dig om du är inne och smygläser

    MrsB: Oj, drar hockeysäsongen igång så snart... Alltså, Skövde är ju en ganska bra bit bort från där ni bor, så det är ju en helhelgsaktivitet han ger sig ut på... Och det har han ju tillräckligt många av ändå, så att helt apropå dra iväg och festa en helg är ju enligt mig något som man kan göra som ungkarl, inte som småbarnsfar... Bättre att han hittar på något med Max istället, som du säger. Så då är bara knäckfrågan hur man får honom att förstå det...?

  • _koko_

    lappis - Fniss, nog är det så att man kan bli barn på nytt tillsammans med småttingar, både tjejer och killar.
    Och jag ser ju fram emot att få vara "lilla mamma" faktiskt, med tre starka killar som kan ta hand om mig.

  • Lapinette

    kokisen - låter supermysigt! Som sagt min bror har två söner och min mammas sambos dotter har tre! Inga tjejer i den här släkten.

  • Mrs  B

    Koko
    Här är det full fart från morgon till kväll med dess två buskillar, men skoj för det mesta med.
    Praktiskt med kläder och leksaker.
    Grattis till det fina Ul!!!!

    Ore
    Maken hjälper till på hockeysommarskola om någon vecka, sen är det kurs i mitten av augusti och sen kommer det träningsmatcher. Snart dags alltså.
    Skövde är LÅNGT bort och det blir i så fall att han kör tidigt på lördagsmorgon och kommer hem sent på söndagskvällen. Alltså inget jag är intresserad av....
    Försökte igår att förklara att han faktiskt har två barn som GÄRNA vill umgås med honom och göra roliga saker, men han verkar istället tycka att festa med kompisar är det han vill göra nu. Blir tokig på honom ibland....

  • _koko_

    Oj, har vänstrat lite på FL, och det blir ju bara värre och värre där... Jisses vilka galningar det finns!!

    lappis - På både min och sambons sida har de flesta en av varje, lustigt nog. Men jag hörde för inte så länge sedan att det är vanligare med samma kön om man får tätt (obs hörsägen!).

  • _koko_

    Ore & Mrs B - Tack!

    Mrs B - Så tråkigt när fokus är så fel. För det tycker jag verkligen att det är. Din mans fokus borde ju i första hand vara på era barn. Visst är det kul att festa, men hur man hellre gör det när barnen befogat skriker efter kvalitetstid förstår jag faktiskt inte.

  • _koko_

    Nu måste jag svischa ut på stan och jaga en födelsedagspresent och sen ska jag ut och äta middag, roligt! Kul att solen kom tillbaka också.

    Kram på er allihop!

  • Lapinette

    Kram och ha en härlig kväll! Själv ska jag faktiskt möta upp maken och gå och spinna.

  • Mrs  B

    koko
    Nej jag förstår mig inte alltid heller på honom.
    Tror att mycket bottnar i att en hel del av dem killarna han just nu dömer mest med har ungkarlsliv, sambo eller högst ett barn. Lite annorlunda med vårt liv, två små barn, hus och fru mm.

  • nennesjuttioåtta

    koko
    aha så blötmat is the shit? Fast vi tycker det är så praktiskt med torrfoder, och så blir det inget disk. Hon får James Wellbeloved som ska vara jättebra med bra råvaror. Veterinären tyckte vi skulle sluta med den och börja med vuxenfoder för hon har sån hängbuk. Och hon är 7 månader. Dags för p-piller också, sen om något år blir det kattungar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor