• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • BrudSommar2006

    Ja men de hade ju en jättebra meny, ska föreslå det. Vi har annars en jättetrevlig restaurang som ligger i Täby, nära och bra och precis vid vattnet, så fint, men inga skaldjur, suck.

  • Ore

    muggles: Det enda jag vet om soleksem är att när jag hade det så kliade det något så in i norden... Och att mamma kletade på någon form av rosa kylbalsam på det

    BS: Åh, skaldjur... Mums! Ska nog försöka ta med kylväskan på fredag och köpa litet färska räkor i den eminenta fiskbutiken som finns här. (Den är så bra att det är synd att det bara är räkor jag äter )

  • MSW

    Grattis telis+make! Hur gick det på inskrivningen?

    Koko: hur gick ul?

    bs mrsb: tråkigt med gräl!

    Ammar son samtidigt.. Han var Så slö nu när han sovit, så jag tror han blivit lite för varm och druckit lite lite idag, och vattnet var inte så intressant, så då fick det bli en extra amningf ist!

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2009-07-01 13:11:17 följande:
    EA, det är ju lite spännande för att du har provat något nytt, vaggisar ihop med pergo och akupunktur. Visst, det kanske blir BOM men det är ju absolut värt att hoppas lite extra efter en sådan kraftansträngning!
    Håller med föregående talare!
  • muggles

    BS: jag köpte kortärmade pyjamasar på Lindex el Kappahl, kommer inte riktigt ihåg vilket det var. Bara "killfärger" (ljusblått) fanns kvar men jag skiter i det - tror inte Moa bryr sig heller

    Idag ska jag iväg och picknicka vid Nya Varvet med en mamma ur min gamla föräldragrupp - ska bli jättemysigt. Där finns stora gräsmattor för barnen att springa på, lite skugga under träd och bris från havet/älven. Fick just mess att hon tar med sig kaffe - gott!

    Jag smet iväg fr jobbet (efter att ha avverkat allt som var att göra) och köpte mig en Panos-bikini och lite nya sommarkläder. Jag har ett lyxigt jobb som kan göra så... Jag tänkte att jag får väl ta ikapp det ikväll i så fall om det skulle ha dykt upp ngt krisigt - men det hade det inte. Igår kväll satt maken ute på balkongen med en öl och jobbade medan jag läste bok och drack öl - såå skönt!

  • Fru E

    Muggles-maken surade lite igår eftersom han ville dela en öl men eftersom jag inte ska dricka efter akun så sa jag att vi kunde ta det ikväll istället *makens ena last är öl*

Svar på tråden Livets stora och små frågor