• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • BrudSommar2006

    Nu var jag ju också tvungen att läsa presentationen, det var väl skrivet!

  • Ore

    BS: Oskar och Elsa låter fint, tycker jag

    muggles: om ni nu måste spotta, så är det ju bra om ni passar på att spotta på någon som gjort sig förtjänt av det

    Apropå sommar och solsken, så värkte det i mig när jag hälsade på syskonbarnen igår. Småtjejerna hade varit hos sin pappa en vecka. I grova drag är han placerad en bit under amöbastadiet, i mina ögon... Men han är ju tjejernas pappa, och enligt överenskommelsen som min syster motsätter sig men ändå måste gå med på, så skulle de vara hos honom hela förra veckan. Han lämnar tillbaka två kraftigt solbrända barn, minsta tjejen (3 år) hade inte bara flagande hud utan även spridda gulaktiga sårskorpor på axlarna. Rester av blåsor, gissar jag. Stackars, stackars liten!!! (Jo, han hade fått en rejäl utskällning av min syster och lär nog förhoppningsvis aldrig göra om misstaget att vara ute med barnen i solen så länge, utan att smörja dem med faktor 30 - ofta)

  • muggles

    Oskar och Osis!

    Page: undrar om inte din besöksstatistik gick upp nu?!

  • Page

    Muggles, inte illa i så fall för en ynka rad.

    Osis låter perfekt tycker jag!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Mäh, jävla idiot till karl (eller vad han nu är). Ajajajaj vad ont de måste ha!!!!

    Oskar och Osis!

  • Ore

    Nä, han är en amöba. Eller amöbabajs eller nåt sånt... Många anledningar till det, som jag inte gärna skriver på ett öppet forum...

  • muggles

    Ore: jäkla oansvariga pappa! Man blir arg när man hör sånt.

    Oskar och Ollon! MOAOAAHAHAHHAHAHAAAA

  • muggles

    en gång i tiden fanns det en tjej som hette Tanja Ollonen i mitt fotbollslag - hur överlever man med det namnet i Sverige?!

Svar på tråden Livets stora och små frågor