• Telis

    Livets stora och små frågor

    Lappis, idag är det 9+1 tror jag, vilket borde betyda att jag är i v 10. *krafsar mig i huvudet*

  • Telis

    När vi var på gruppmötet hos barnmorskan så sa hon att det *kan* hända, men att det är *väldigt* ovanligt, att fostret dör utan att man börjar blöda omedelbart. Men att man då ofta kunnat gå tillbaka efteråt och se när det hände för att alla symptomen plötsligt försvann över en natt. Väääääldigt opsykologiskt i mina öron.

  • Telis

    Passionsblomman, sånt där gör mig så heligt upprörd att jag kan inte läsa sånt. Då kan jag inte jobba på hela eftermiddagen. Ja, jo visst, *extrem* stress kan göra att man inte får någon ägglossning och då är det svårt att bli gravid. Men dels är det väldigt sällsynt och dels så är det ganska lätt att upptäcka om man inte har någon ÄL. Rådet att man ska "slappna av" och "inte tänka på det" hjälper lika mycket som ett hål i huvudet. (Vilket dom som kommer med såna råd antagligen har).

  • Telis
    muggles skrev 2009-06-23 14:42:57 följande:
    Telis: ja de mössorna är fina! Kunde man köpa via deras webshop också (hann inte kolla)?
    Va?!
  • Telis

    Lappis, skicka hem tanten i förtid!! Det här är ju så spännande så man smäller av!

  • Telis
    muggles skrev 2009-06-23 18:41:38 följande:
    Telis: jag trodde du menade att skicka hem Tanten i förtid (och för lång tid!) genom att testa Finlandssvenska är roligt - lyssnar med halvt öra på en talkshow på tv medan jag grejar. Det verkar som om att "komma ur garderoben" heter "komma ur skåpet" på finlandssvenska Tja, varför inte?! Nu träning!
    Den franska tanten förstås! Någon annan tant verkar hon inte få besök vad jag kan förstå.
  • Telis

    Nej, det är nog bara att inse att jag är som muggles, jag skulle inte heller se klok ut med en sån där väska. Och inte skulle jag lägga ut 6000 kr för en heller trots att den är nedsatt från 12000.

Svar på tråden Livets stora och små frågor