• Telis
    Äldre 28 Apr 09:09
    889701 visningar
    9761 svar
    9761
    889701

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Telis
    Äldre 28 Apr 09:25
    #3

    Jag kan berätta att Hector kom som planerat igår vid halv ett på eftermiddagen. Jag vet inte mer än så men allt verkar ha gått bra iallafall. Hoppas att AM snart kommer in och berättar mer!

  • Telis
    Äldre 28 Apr 09:25
    #4

    Förnuftiga och förnuftiga....

  • Telis
    Äldre 28 Apr 09:33
    #10

    Gulle er!!!

    koko, tack för påminnelsen! Jag ska genast kolla mejlen och lägga till bilden i albumet!

  • Telis
    Äldre 28 Apr 09:41
    #15

    Så, nu finns kokos nya katt i albumet. Sååååååå söt!!!!

  • Telis
    Äldre 28 Apr 10:35
    #27

    Men kära nån, ska jag av alla människor vara den som berättar för er att RUL är RutinUltraLjudet som man gör i vecka 18(?)?

  • Telis
    Äldre 28 Apr 14:46
    #39

    muggles, jag har bott i en förening där ordföranden byggde en hel altan för föreningens pengar. Han var den enda i hela föreningen som inte hade en balkong eller uteplats så han bestämde att föreningen behövde en gemensam altan, precis utanför hans lägenhet faktiskt. Och ingen vågade säga ifrån så det blev en "gemensam" altan där han och hans fru sen satt och rökte hela sommaren.

  • Telis
    Äldre 29 Apr 07:57

    Över hundra inlägg på en enda dag, vi är verkligen bäst.

    Snaily, usch jag fick ont i magen när jag läste om hunden. Hoppas så att den blir bra igen! Jösses vad jag beundrar dig som har det jobbet, själv är jag så blödig att jag känner mig alldeles paralyserad vid tanken på att ta hand om ett skadat djur.

    Jag minns tyvärr inte om jag slutade med rosenrot efter ÄL eller först när jag fick mens igen, men jag började iallafall direkt på dag 1.

    Tinga, hoppas att du hittar någon topp du är nöjd med. Har du tittat på Laredoute? Där brukar jag hitta en del. Annars håller jag med Sweet, går det verkligen inte att använda den svarta toppen? Om den inte är enbart svart och kanske med en färgglad sjal till?

    Ore, grattis!!

  • Telis
    Äldre 29 Apr 09:19

    Blivande fru L - men gud vilken härlig överraskning!! Grattis!

    Och tusen tack till alla för dom jättegulliga orden om trådstarten! Jag pöser över!

  • Telis
    Äldre 29 Apr 09:30

    nenne, det låter som en klassisk biverkning av sprejen! Jag tror att det kommer att kännas bättre när du börjar med sprutorna. kram!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor