• Telis

    Livets stora och små frågor

    God söndagkväll på er!

    Stort tack för supertrevligt brunchsällskap idag! Och så kul att få se lilla Hektor - såååååå liten och så söööööt. Jag skulle vilja äta upp hans små fossingar.

    Superkul också att få se Frejis, kokos och Ciccis magar!

    Vickan, åh gumman. Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag hoppas jättemycket att du vågar hoppa igen och att det går som på räls den gången! Den här ångesten du har nu måste ju vara jättejobbig att leva med. Massive Hug

  • Telis

    Tinga, förlåt mina närgångna frågor, jag blir bara så nyfiken eftersom jag inte vet nåt alls i ämnet. Hur är det med för tidigt födda barn, när räknar man med att dom ska vara ikapp barn som föds fullgångna när det gäller vikt och längd? Mäts era barn nu mot vad som är en normal kurva för för tidigt födda eller mot "normalfödda" barn? Så väger P&P även för lite jämfört med andra barn som är födda lika mycket tidigt?

    Hoppas att mötena imorgon ger något vettigt!

  • Telis

    Tinga, aha, jag förstår. Så inte nog med att dom är små för sin ålder, dom är också små jämfört med andra som är lika mycket för tidigt födda. Så frustrerande!

    Vad säger läkarvetenskapen om det hela egentligen? Kan man inte ge dom extra näringslösning eller förstör man för dom då för att dom faktiskt måste lära sig att äta ordentligt förr eller senare?

  • Telis
    muggles skrev 2009-05-11 10:55:06 följande:
    Moa fick glass av mormor när hon var sjuk för att hon inte åt ngt annat. Och nu frågar hon förhoppninsfullt då och då "glass? glass?". Igår sa jag "nä det blir ingen glass idag". Då svarade hon "jussin?" Försöka duger
    Jussin! Gud så gulligt!
  • Telis

    Men ååååh, ett hus med egen kiosk! Det måste ju vara som att dö och komma till himlen.

  • Telis

    Jag vet inte om det hör till saken men ägg klarar sig inte så bra i frysen om dom inte är befruktade. (Tittar ni inte på Grey's? )

  • Telis

    Lappis, min kyckling med citron och parmesanost kanske? Var det du som provade det och tyckte om det?

  • Telis

    Usch, jag drömmer mardrömmar om att outa nån här på något sätt. Jag önskar att det var en hemlig tråd så att man inte behövde vara så försiktig med vad man säger.

Svar på tråden Livets stora och små frågor