• Telis

    Livets stora och små frågor

    BS, jag mår jättebra. Så pass bra att jag har väldigt svårt att tro att jag är gravid.

    PB, jööööööösses vilket hus!! Det är ju ett sånt där som man bara drömmer om. Åh, vad jag hoppas att ni får det!

  • Telis

    BS, nja, jag brukar ha en rejäl fettvalk på magen och den är kanske lite större men definitivt ingen gravidmage.

  • Telis

    Men jag är väldigt väldigt väldigt glad att jag inte mår illa! Jag mådde ju bara illa i ett par veckor men det räckte, fy tusan vad det var jobbigt!

  • Telis

    Nenne, åh vad jag har saknat dig! Hej!

    Snaily, jag håller tummarna!

    Snorkis, jädrans skit också.

  • Telis

    Tinga, hoppas att ni kommer iväg till Berlin! Ni är såååååå värda en liten semester. Ni kan skicka upp smutstvätten till mig sen när ni kommer hem så fixar jag den åt er.

  • Telis

    Mugglan, länken funkar tyvärr inte. Jag ska se om jag kan lista ut vilket hus det är ändå.

  • Telis

    BS, nej det finns inget mellanrum? Och så får jag upp ett meddelande som säger att jag har blivit utloggad. Mycket konstigt!

  • Telis

    Nej, nu ska det sovas. En annan jobbar ju alltså medan ni andra håller på med ert ligga på kökssoffan, leka med valpar, shoppa handväskor och ha grillkvällar och dricka rosé.

    P&K!

  • Telis

    BS, min BM sa att det var frivilligt att ta HIV-testet men att om man inte gjorde det så skulle man få räkna med att behandlas som om man var smittad. All förlossningspersonal osv skulle vara klädda i "rymddräkter" och man skulle få föda på specialavdelning osv. Låter lite överdrivet ...

    Ja, det där med svininfluensan ja. Jag tycker att jag är ganska cool när det gäller sånt där men jag såg igår att det var en smittskyddsläkare som sa att man som gravid dels riskerar att bli sjukare än andra och dels att man riskerar att förlora barnet. Det gör ju att det känns lite mindre lockande att åka utomlands. Sjuk kan man ju lika gärna bli här hemma men det känns lite tryggare att bli det här hemma i så fall.

    Ore, kommer du fortfarande i dina vanliga byxor eller hur stor är magen nu?

  • Telis

    Nej, jag är inte heller orolig för själva svininfluensan. Bara för att bli sjuk utomlands, jag vill vara hemma då.

    Vad skönt att du kunnat använda dina vanliga kläder så länge ändå.

    Igår höll jag på att göra en riktig tabbe. Jag var inne på Boomerangs rea och hittade två jättefina figursydda blusar och höll på att köpa bägge två innan jag kom på att jag faktiskt är gravid och kanske inte kan ha dom om ett par veckor ändå.

  • Telis

    Passionsblomman, åh vad roligt att det verkar gå i lås! Och vad härligt att din son är så med på noterna, det kan ju vara traumatiskt att flytta och byta klass. Det där kommer att bli kanonbra.

    Muggles, om ni nu skulle bestämma er för att köpa hus, köper ni först och säljer lägenheten sen eller? Jag tycker det där är så svårt, man skulle vilja veta hur mycket man får för lägenheten för att kunna räkna på hur mycket man kan lägga på ett hus men man vill ju inte sälja och sen tvingas hitta något nytt fort.

    Muggles igen, jag kan inte heller tänka mig nåt värre än att stå på lekplatser halva dagarna. Jag kan läsa sagor och gå och bada och baka bullar och blåsa på skrapsår men jag avskyr att stå och glo när dom gungar, leka låtsatslekar och baka sandkakor. Om lösningen är att köpa hus och knuffa ut dom i trädgården så gör jag gärna den uppoffringen.

    Lappis, vad tråkigt att ni fått sitta på akuten två dagar i rad! Hoppas att det är bättre nu! Kul att höra att ni har det bra iallafall. Jag kan inte vänta på att få en riktigt rekordlång reseberättelse.

    BS, är det nästa fredag ni hade tänkt att åka hem? Jag kan tänka mig att det blir jobbigt att bo så länge med föräldrarna, även om ni har fått lite avlastning med Iris och så.

    Jag funderar faktiskt på att köpa en av blusarna på Boomerang även om det känns lite onödigt. Man lär nog inte vara som Cicci och komma i sina vanliga kläder innan man åker hem från BB.

    kängu, det verkar vara en hel vetenskap det där med mat, lagom mycket och lagom ofta. Skönt att ni verkar ha hittat balansen nu så att lille Ru slipper ha ont i magen.

    Tinga, ha det fantastiskt skönt i Berlin! Och grattis till läkartiden, hoppas att det är en riktigt bra typ nu som vet vad han/hon gör!

  • Telis

    Ha en härlig dag i soliga Kalifornien Lappis, och missa inte mina favoritdjur, kapybarorna!

  • Telis

    Grattis PB, nu är ni verkligen nära! Hoppas att besiktningen går bra också så att huset är i lika fint skick som det ser ut.

    Brr, vilken mardröm att ha köpt men inte kunna sälja!

    Muggles, det låter som en bra plan att kunna dra sig ur om man inte får sålt. När var det ni skulle på visning?

  • Telis

    Själv är jag alldeles förbi av trötthet, det har varit helt galet mycket att göra på jobbet. Hela vitsen med att jobba i juli är ju att det ska vara lugnt så att man kan sitta och pilla sig i magen men så är det ICKE på mitt jobb just nu. Förhoppningsvis blir nästa vecka lite bättre.

    Nej, nu måste jag äta lite och sen packa för nästa weekendtripp.

  • Telis

    Jag ska åka till staden där Izzie bor.

    Trevlig helg på er allihop, vi ses nästa vecka!

    P&K!

  • Telis

    Hej hej!

    Jag har haft en jättetrevlig helg men världens sötaste lilla tvååring men oh boy vad det var jobbigt. Hon pratar oavbrutet som en papegoja och sitter inte sitta en sekund. Man måste hålla koll på henne varenda sekund annars har hon stoppat in fingrarna i eluttaget, svingat sig ut från balkongen eller provat att äta blomgödning. Det känns som paradiset att sitta på jobbet idag.

    Oj, jag såg att tråden går ut i morgon!

    Jag fixar en ny så att vi inte blir "utelåsta" från BT så kan ju någon annan starta nästa gång!

Svar på tråden Livets stora och små frågor