• Telis

    Livets stora och små frågor

    Fan, Lappis, jag hoppades så att det skulle vara något fel på testet eller nåt. Jag kan bara inte förstå inte varför den lilla blaston inte fäste och hur du kan ha haft så mycket symptom utan att vara gravid. Världen är tamejsjutton helt upp-och-ner.

    Men nu hoppas jag att ni får en superfin sommar med massor med vin, glass, goda sallader, kärlek och en fantastisk resa till Kalifornien! Sen får vi väl se hur ni känner det till hösten, om det blir nya IVF-tag eller om det faktiskt är meningen att ni ska få ett litet barn med flyg från Sydkorea.

    Kramar!!

  • Telis

    Idag hoppas jag att:

    Livia kom ut i skärgården idag utan att kräkas!

    Tjejerna på Öland har det underbart med god mat och massa gott vin. Och att dom inte pratar ihjäl sig (och varandra).

    Vickans bröllopstal går galant och att inget stör den fina dagen.

    Ore hittar en nya klänning.

    Och att ni alla har en helt underbar helg i det fina vädret!

    Själv har jag bara suttit ute under parasoll och läst en bra bok hela dagen. Och imorgon ska jag få följa med en kompis och hälsa på tolv små åttaveckors valpar som alla har små krokodiltänder som dom älskar att få sätta i folks händer, tår och hälsenor. Det ska bli underbart!

  • Telis

    Lappis, om man vill få barn och inte kan så är det ju en stor sorg. Det är ingen liten besvikelse som försvinner på ett par veckor. Även för mig är det en liten sorg att aldrig få ett barn som liknar oss båda eller att mina föräldrars gener inte lever kvar.

    Men jag tror att det är med barnlöshetssorg som med annan sorg, man glömmer den aldrig men den bli lättare att bära med tiden och tankarna kommer inte lika ofta. Särskilt om man får barn genom adoption, många adoptivföräldrar verkar ju vara så lyckliga och skulle aldrig vilja förändra något ens om dom kunde.

    Men en sak har du fel i, och det är att du aldrig kommer att bli mamma, för DET kommer du. Vi vet bara inte på vilket sätt än.

  • Telis

    Vickan, usch och fy för att må så illa! Den enda lilla tröst jag kan ge är att det inte måste ta tre månader innan det går över. Jag har inte mått illa på en vecka nu och hoppas väldigt mycket att jag aldrig mer kommer att göra det. Det är psykiskt jättejobbigt!

    Hej gosnosen, roligt att se dig igen!

    Oupsie, om ni vill bli av med dom så kan jag tänka mig att köpa dom av dig. Det kan vara bra att ha.

    Oupsie igen, ÄD gör man när man inte har några ägg själv (sjukdom, klimakteriet osv) eller om man har dålig kvalitet på dom. I mitt fall var mina ägg så dåliga att dom inte blev befruktade.

    Muggles, infant car seat är det jag har hört, kanske finns andra uttryck också.

  • Telis

    Aha, en googling visade på att child restraints verkar ganska vanligt också.

  • Telis
    muggles skrev 2009-06-29 09:58:23 följande:
    Attans, jag hade hoppats lite på dig BS!
    Litar du inte på mig eller?
  • Telis

    Oupsie, jo då, man kan prova äggdonation ändå. Om man inte har lyckats på ett antal IVF:er kan det bero på att man har en "äggfaktor", dvs något fel på äggen, som inte syns i mikroskop. Problemet är att det är lång kö till landstingsfinansierad ÄD, pga stort behov men få donatorer, och privat ÄD är jättejättedyr.

    Vi åker inte förrän i slutet av augusti till och med så då är det kanske för sent?

  • Telis

    BS, okej, tack! Jag tar med honom den här gången så får vi se i fortsättningen. Jag var inte säker eftersom det inte är något UL och mest bara mätning och vägning och sånt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor