• Telis

    Livets stora och små frågor

    Men mugglan, nu tror ju jag också att Lappis är på smällen , men man är ju inte det automatiskt bara för att man passerat BIM?

  • Telis

    Nej, man vet ju aldrig men det låter helt osannolikt att det inte skulle vara nåt den här gången eftersom precis allt tyder på det.

  • Telis

    AM, vet du inte vad kängu heter i förnamn från galleriet? Då kan du ju bara gå in och kolla på Mugglans vänner? Har hon flera vänner som heter så så jämför med Vickans.

  • Telis

    Haha, det var faktiskt Vickans snokråd om Facebook som gjorde att jag fick tummen ur och tog bort min Facebookprofil häromdagen. Egentligen är det ju precis som för BS, jag har ingenting att dölja men det känns ändå inte helt bra att folk snokar runt i mitt och mina kompisars liv. När det händer grejer i mitt liv så vill jag nog välja själv vem som ska få veta det och när. Och om man inte uppdaterar profilen med sånt som händer så är det ju liksom ingen vits. Jag tror att jag hade skyddat min profil så mycket det går men jag är väl lite paranoid.

    BS, jag kommer att vara här till slutet av augusti så helt ensam blir du inte i sommar.

    Frejis, var är duuuu? Nu börjar jag bli orolig!

    Oupsie, var befinner du egentligen? Sol och pool och gå och lägga sig mitt på eftermiddagen, det låter som ett väldigt najs ställe iallafall. Jag tror som Liten att folk utomlands kan gratulera lite hur som helst, hon behöver nog inte ha trott att du var gravid.

    Och viktigast av allt (förutom att allt är väl med Frejis) - hur är kaninstatusen idag?!

  • Telis

    Åh, Lappis, så extremt konstigt med minus! Men jag förstår så väl hur du känner det just nu, ibland är det lättare att ta ett dåligt besked än att leva i ovisshet. Det är verkligen skitjobbigt att gå och känna efter och ibland vara positiv och ibland negativ. Jag känner också igen det där med att vara mer orolig för maken än för sin egen del. Fy tusan, den där dagen när jag började blöda och jag var helt säker på att det hade gått åt skogen så var det allra, allra jobbigaste att berätta för maken och se honom så olycklig. Det vill jag aldrig se igen.

    Kramar till både dig och din man!!!

  • Telis

    Halloj!

    Jag minns också den där artikeln som AM pratar om fast inga detaljer direkt. Men visst var det så att ÄL-testerna kunde ge utslag för sent just på äldre kvinnor? Jag har för mig att det var något med hormonnivåer och sånt.

    Lappis, jag har fortfarande inte kommit över att testet visade minus och att du fortfarande inte fått mens, du som alltid är så regelbunden. Kan det verkligen inte vara något fel på testet eller så? Det hela är så konstigt!

  • Telis

    Ego, mitt senaste symptom är onda bröst. Herregud, jag visste inte att man kunde få så ont i bröna. På nätterna ligger jag med armarna kors över bröstet för om jag råkar flytta på mig i sömnen så gör det så /%"/(!& ont med nattlinnet mot bröstvårtorna.

  • Telis

    Ja gud ja, den där nyheten om den lilla tjejen i Danmark var ju artontusen gånger mer tragisk än Michael Jackson. Fy f*n, så hemskt. Hur lever man vidare efter nåt sånt?!

  • Telis

    Muggles, jaaa, det är skitbra. Och jag har en miljon gånger hellre ont i brösten än att må illa.

    Fast BS, kära nån, att ha så ont att man nästan gråter när man duschar. Fy sjutton!

  • Telis

    fru AM skrev 2009-06-26 12:24:10 följande:


    haha modemet ska med på semestern - mig slipper ni inte!
    Tjohooo!!

    Men fatta, Golden Hits var stängt idag. Ingen efterrättspaj blev det för Telis.
Svar på tråden Livets stora och små frågor