• Telis

    Livets stora och små frågor

    BS, vecka 18 tror jag.

  • Telis

    Kängu, spännande!

    Vad är en golfapplåd?!

    Jag vill också träffa Muggles!

  • Telis

    Jag undrar om man kan få rescravings istället för matcravings?! Jag har gått och sett fram emot den där Kalifornienresan så mycket men nu kan jag inte släppa tankarna på Grekland. Jag längtar så mycket till Grekland att jag blir alldeles gråtfärdig. Det känns som om varenda människa ska åka dit i sommar och jag är så avundsjuk att jag kan dö. Jag känner mig helt oresonligt ledsen över det, nåt hormonellt skit måste det ju vara.

  • Telis

    kängu, nej men vi har ju ingen mer semester i sommar än dom veckorna som är inplanerade för Kalifornien.

    Nenne, åååååh, kan inte ni åka istället för oss?! (Fast vi har inte heller hyrt nån cab så nån sån får du inte.)

  • Telis

    AM, åh vad skönt att höra att jag är normal!

    Just nu känns det bara så trist att skumpa runt i en bil i USA, jag som varken gillar bilsemestrar eller USA. Bo på loppbitna hotell som bara har munkar och coca-cola till frukost. Checka in och checka ut. Vidare till nästa ställe, och nästa.

    När man kan sitta på en balkong i Grekland, läsa en bra bok och titta ut över ett turkost hav i väntan på att gå ner till hamnpromenaden och äta tzatziki och greksallad. Pilla bort lite sand som fastnat mellan tårna. Lyssna på syrsorna och njuta av den ljumma vinden i ansiktet. Veta att morgondagen, och dagen efter den, kommer att bli precis likadan som dagen som just gått.

  • Telis

    Lappis, ja jo, visst skulle vi väl kunna avboka men min man lider ju inte av några hormonsvängningar så han vill ju fortfarande åka.

    AM, jag kommer på söndag. Herr Telis har jag inte diskuterat det hela med så jag vet inte om han vill/kan följa med.

  • Telis

    Nu har jag funderar lite med på det där med semestrarna. Visst, jag är ju en lat jäkel som gärna tillbringar semestern med en hög böcker i en solstol men jag brukar inte heller ha något emot att resa runt lite och se nya saker. Jag tror kanske att det här med graviditeten är så himla nytt och stort och omvälvande att jag inte orkar ta in en massa mer intryck och tankar just i år. Lite amatörpsykologi men vem vet.

    AM, där sa du dom förlösande tre bokstäverna. Herr telis kommer med på söndag.

  • Telis

    Hmm, sorry, det där lät ju som om han inte ville träffa er andra och så är det inte. Jag fick bara inte tummen ur att fråga honom innan men nu har jag frågat på MSN och då sa han att han ville följa med.

Svar på tråden Livets stora och små frågor