• Telis

    Livets stora och små frågor

    Jag gick också till en psykoterapeut ett tag och det var riktigt lustigt faktiskt. Varje gång gick jag dit och kände att "nej men idag mår jag bra och känner mig stark" och sen började hon med att fråga "hur mår du" och så satte jag igång och stortjöt. Eller det var väl så dom två-tre första gångerna. Men det var fascinerade vad annorlunda det var att prata med ett proffs än med en kompis.

  • Telis

    Åh, kokos!! Kraaaaaam! Åk hem och kryp ner i soffan och ta hand om dig!

  • Telis

    BS, vad bra att det funkade med fil och corn flakes! Müsli skulle jag inte heller greja nu, alldeles för tuggigt.

    Men stackars lilla katten, hoppas han blir bra snart i benet.

    AM, jag vet inte om jag skulle kalla det för en craving precis. Det är det enda som går ner utan att jag tror att jag ska kräkas bara.

  • Telis

    Det är ju bra för alla andra som står i adoptionskön också om gravida inte får adoptera just då.

    Men Lappis, vilka goda nyheter att det inte var längre kö än så till Sydkorea. Jag trodde att det var lång kö både dit och till Kina. Det kan bli en liten tiopoängare år 2010 hur som helst nu då, antingen på våren eller på vintern.

  • Telis

    Lappis, det finns inte en enda sak som skulle kunna göra att ni inte blev godkända. Ni är det idealiska paret! Er utredning borde gå dubbelt så snabbt som alla andras.

  • Telis

    Tinga, åh tack!! Men frågan är när?! Jag vill ju helst inte gå upp i arbetstid nu i juli om jag kan vänta till i november. Vet du om dom går på månadsinkomsten just då när man börjar ta ut FP eller om dom räknar på årsinkomsten det senaste året?

  • Telis

    Och jag har alltid haft ÄL på samma dag i cykeln och sen har tiden mellan ÄL och mens varierat. Det är verkligen inte lätt att begripa sig på sin egen kropp.

  • Telis

    Tinga, ah, då tycker man ju att dom borde räkna på den inkomst man skulle ha haft under tiden man är ledig. Och då skulle jag inte behöva gå upp i tid förrän i november. Men jag ska be maken ringa och dubbelkolla (anonymt har jag förstått ). Men med tanke på hur snabb han brukar vara på att få tummen ur så blir det väl lagom framåt november.

    Vad skönt att det gått så pass bra med näringslösningen förresten! Nu jäklar ska det bli små Michelingubbar av dom!

  • Telis

    Åh, åh, åh, jag tror faktiskt att jag är hungrig idag! Jag tror jag gråter av glädje!

  • Telis

    Att det ska vara så svårt med föräldrapenning. Kan dom inte bara säga att "du får lika mycket som när du jobbade så länge du känner för det".

    BS, fy tusan för att tvingas laga mat! Jag ligger som ett kolli i soffan tills maken kommer hem och plockar fram fil och flingor åt mig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor