• Telis

    Livets stora och små frågor

    BS, ha, det där med alkoholkonsumption och droger går vi igenom på ca 10 sekunder. Jag gillar inte alkohol så värst, dricker aldrig mycket och nu inget alls, och droger har jag aldrig någonsin sett någon annanstans än på tv.

  • Telis

    Oupsie, ja, vi ska göra nästan samma sväng som Lappis förutom att vi inte ska till några vingårdar och att vi ska till Las Vegas istället.

    Muggles, hahaha, jag visste att du skulle vara skeptisk till den där undersökningen! Nu väntar jag bara på att koko kommer med ett liknande inlägg.

    Jag säger inte att man måste tro på alla nya undersökningar jämt och ständigt. Men *om* det kan finns en risk för mer långsiktiga "biverkningar" av ett kejsarsnitt så blir det inte ett lika enkelt beslut *för mig* längre. Jag trodde att det *enbart* rörde sig om att kejsarsnitt kunde vara sämre i det korta perspektivet. Men det kan ju ändå bli det man väljer i slutändan (*om* man nu någonsin får ett val). Mycket *om* och *kanske* i mina tankar också alltså.

  • Telis

    EA, när jag har fått progesteron har jag också fått ett datum då jag ska ta ett graviditetstest. Vid negativt resultat skulle jag sluta med proggisarna, vid plus fortsätta ett tag till. Men jag har för mig att Nenne och Lappis har fått instruktioner om att sluta vid testdatum oavsett om det blir plus eller minus.

    Så jag skulle nog säga att du kan sluta runt BIM eller ÄL+14, då borde ett ägg ha hunnit fästa ordentligt. Jag tror att progesteronet är som allra viktigast när ägger fäster, mellan ÄL och BIM alltså.

  • Telis

    Brrr, jag skulle inte ha sagt något imorse om att jag inte mådde illa längre. Fy tusan, vad det var svårt att få ner middagen idag utan att den kom upp igen.

  • Telis

    Mrs B, ring och fråga för säkerhets skull! Jag fick veta samma sak en gång och var helt knäckt. Sen när jag gick upp till handledaren och nästan grät så sa han "Nej, men inte måste du skriva om hela! Det räcker med om du kompletterar kapitlet X med Y så blir det jättebra."

    BS, jag hoppas att det inte kommit tillbaka utan att problemet var att jag hann bli för hungrig innan vi kom igång med middagen. Nu mår jag bra igen. Så länge jag inte tänker på potatissallad.

  • Telis

    Och jag fick just reda på att en kompis som är jämngammal med mig och har två små killar ska få TVÅ till i september. Jösses alltså, dom kommer att få fullt upp där hemma.

    Och jag som är orolig för att orka med en i min ålder.

  • Telis

    Nenne, jag önskar att jag kunde skicka lite värme till er. Vi har 30 grader i lägenheten på nätterna. *gah*

  • Telis

    BS, du kommer absolut att greja det där, nu har du ju vanan inne. Och Iris blir ju äldre hela tiden så att det går lättare att resonera med henne, hon klarar sig mer själv osv.

    Jag hade nog också kunnat tänka mig tvillingar innan jag hörde om hur jobbigt Tinga har haft det. Det låter ju så smidigt med att klara av två på en gång och att dom har sällskap av varandra osv. Nu är jag väldigt glad över att det bara är en, det räcker långt det.

    Hur går det för Piff & Puff egentligen nu med näringslösningen, var håller Tinga hus?

  • Telis

    Ja, vem vet. Eller så kommer Vickan på upploppet och slår oss bägge två.

Svar på tråden Livets stora och små frågor