• Telis

    Livets stora och små frågor

    Snorkfröken, så okänsligt av din mamma!

    Vickan (och Nenne?), är ni fortfarande på jakt efter en hammock? Jag råkade bläddra igenom Haléns katalog igår och dom hade en i svart som jag tyckte var riktigt okej: www.halens.se/ProductPage.aspx&mid=51&sort=0&dir=1

  • Telis

    Ja, just det ja, Muggles! Vad skönt att dom har tagit bort det där märket nu! Sånt där är läskigt.

  • Telis

    Frejis, hoppas att bältet och TENS:en hjälper! Tänk, nu är det kanske ändå bara ett par månader kvar.

    Vänner, det kommer säkert att gå bra, det gör ju oftast det. Jag håller tummarna för en liten Prinsessa (eller Prins Jr) framåt vårkanten.

  • Telis

    Hallå!

    Här är det mycket att göra på jobbet och så var jag tvungen att ta en långlunch för att åka och titta på en lägenhet. Det är egentligen inte visning förrän på söndag men eftersom jag har blivit vis av erfarenheten och sett att många lägenhetsvisningar ställts in pga att lägenheten sålts före visningen så ringde jag till mäklaren idag. Och mycket riktigt, det visade sig att dom redan visat den en gång i fredags och att fyra stycken till skulle komma på lunchen idag. Så maken och jag hängde med på visningen idag. Helt galet, budgivningen har startat en vecka innan den officiella visningen.

    AM, jag går emot strömmen och röstar på Kreta. Om det bara vore jag så skulle jag helst åka till Korsika men med två-tre barn så skulle jag hellre välja Grekland.

    Tinga, hoppas att det blev ett bra besök hos läkaren idag och att ni inte behöver sitta på akuten!

    Okej, måste jobba vidare lite.

  • Telis

    Snaily, jag har lagt fram kartongerna så att dom säkert kommer med till jobbet imorgon. Hör av dig på mobilen om/när du kommer i närheten av mitt jobb!

    AM, nej vad trist nu när ni hade bestämt er och allt. Fast en riktigt schysst resa i vinter låter ju inte helt fel heller! Och tack för lyckönskningen, det är lite nervöst!

    Lappis, det började med att jag läste besiktningsprotokollet till den där sunkkåken jag mejlade länken till och kände att nej, jag klarar bara inte av att bo i hus. Så jag tittade lite på större lägenheter igår och hittade en som var fantastisk, den som vi var och tittade på idag. Men nu ikväll var vi och tittade på det andra huset och det var alldeles perfekt. Så nu kan jag tänka mig att bo i hus igen. Fast det kommer att gå upp något alldeles hiskeligt i pris.

  • Telis
    viktualia skrev 2009-07-13 21:04:55 följande:
    Telis - supermysigt hus!!! men det finns ju som sagt gränser för vad man kan betala... gurgel!
    Ja, tyvärr. Det är nu man behöver någon gammal snorrik gammelfaster man aldrig träffat som faller av pinn och testamenterar sin förmögenhet till en.
  • Telis

    Tinga, jag skulle tro att det kommer att gå upp runt en miljon i budgivningen. Och visst kommer vi att göra en rejäl vinst på lägenheten men det skulle iallafall bli riktigt saftiga lån kvar på det där huset tyvärr. Bra tänkt det där med trappan, fast trappa är det både i lägenheten och huset.

Svar på tråden Livets stora och små frågor