• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Tinga

    Nenne - jag sällar mig till skaran som oroligt undrar hur du mår? Hoppas av hela mitt hjärta att det bara är lite ofarligt brunt som ville ut. Kraaaam!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!
    jag fulloggar in från jobbet!

    tack för era tummar!!!!!!!!

    Det är inte lika mycket brunt idag *peppar peppar* utan mest progesteronvitt med stänkmålat av kaffe latte.

    Fy fan, det är så sjukt jävla påfrestande att ingenting fungerar i huvudet, och stackars P som inte kan göra något och ser helt skräckslagen ut så fort jag kommer ut från toan (ungefär samma min som jag ahr när jag går in)....

    Återkommer om det händer något nytt!

    Tack än en gång för ert stöd!

  • BrudSommar2006

    Hej AM, har du pratat med BM om bråcket än eller hur gör du?

    Kängu, ja, det är skönt att må lite bättre men jag knaprar ju tabletter så det står härliga till, skulle inte fungera annars. Jag var lite orolig för på min gamla burk stod det max tre tabletter per dygn och det klarar jag mig inte alls på men läkaren kollade upp det och då visar det sig att upp till tio tabletter per dygn är ingen fara alls så då är det ju lugnt.

    Iris fyller år på fredag och vi har ingen present, har faktiskt ingen idé heller vad vi ska hitta på, kanske vattenfärger.

  • Lapinette

    nenne - håller tummarna. Brunt säger i princip inget, det kan betyda gott och det kan tyvärr betyda det motsatta. Förstår att du känner dig stressad just nu. Finns liksom inget man kan göra förutom att hoppas på det bästa. STOR KRAM

  • BrudSommar2006

    Heja Nenne!

    Om två veckor får vi första kissen! Fast jag kommer ändå att tycka lite synd om honom som får vara ensam-kisse i tre veckor innan kompisen kommer.

    Ser så fram emot semestern, det känns så långt kvar!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    ja, jag fattar inte att du orkat gå igenom detta så många gånger! Men vad har man för val... Hoppas det funkar för dig den här gången!!!!!!!!!!!!!!!!!

    KRAAM!!

  • _koko_

    Ååååh, nenne, här hålls det krampaktigt tag i både tummar och tår!! Jag tror det var för att du sa åt folk att släppa lös sina tummar och inte börja hålla dem förrän framåt helgen som det hände.

    Jag har läst hela helgen och tänkt på er alla som går igenom så mycket nu, men inte riktigt haft energi att skriva. Börjar återigen undra om det inte är en tjej jag väntar, för det känns som att det är så sjukt mycket hormoner i omlopp... Tror inte så många i min omgivning märker något, men jag skulle helst vilja stänga in mig och dra ner rullgardinen. Skulle ha ringt min kusin i lördags, har fortfarande inte orkat göra det... Samtidigt mår jag jättebra och tycker helgen har varit fantastisk med allt fint väder och mysiga aktiviteter.

    Anyway.

    Telis - Växtvärk och trötthet är underbara symptom, men jag vet att det är jobbigt att gå igenom det. Jag är jättetrött just nu och måste vila minst en gång om dagen när jag är hemma, annars börjar jag må jätteilla. Jag förstår plötsligt cicci som hellre är på jobbet för att ta det lugnt.

    EA - Kram! FAN att det inte kunde visa plus, det lät jättelovande och jag vet hur ont minuset gör.

    piggis - Skönt att dagmamman verkar bra!!! Och det är så roligt att läsa om er kalvar på grönbete (= första sommaren i hus)!!
    Vi börjar känna oss gamla i gemet (efter 5 år). När man får barn lär man ju automatiskt känna grannar som också har barn, och vi är definitivt yngst men har bott i området längst (av de som har barn i samma ålder). Känns lite knäppt, men vi gjorde ju lite annorlunda, dvs köpte inte hus för barnens skull utan för musikens.

    frejis - Vilken jäkla mardröm du går igenom!!!!!!!!!! Låter alldeles obeskrivligt hemskt och jag hoppas att det lugnar sig nu. Hur envis är du förresten som masserar ner det onda på det sättet du beskrev?? Hoppas smärtan (och du) håller sig på mattan framöver.

    Blev jätteförvånad när jag läste att solkläder inte skulle vara badkläder??? De conny har (från swimpy, www.lekmer.se/varumarke/Swimpy) ÄR ju badkläder?!

    SHIT, telefonen larmade precis och jag har en ansiktsbehandling om 15 minuter!!!

  • Lapinette

    nenne - dito! Hoppas så att du slipper gå igenom detta fler gånger. Att det har funkat NU!!! Själva behandlingen är inte skoj men den är ändå en "walk in the park" jämfört med den olidliga väntan innan BIM.

  • MSW

    Nenne: Låter bra att det stannat upp!*håller tummarna jättehårt*

    EA&MJ skrev 2009-06-01 21:11:35 följande:


    Telis-Bengt Herman Åsa-Nisse *asgarv*
    Kan inte annat än hålla med!

    Bs: Ska inhandla nässpray idag! har inte testat det innan (bara droppar) eftersom han varit för liten för att använda det innan! (från 7månader) Men nu så!

    Hoppas koko hann till ansiktsbehandlingen!
Svar på tråden Livets stora och små frågor