• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Fru E

    *förvirrad*
    men när är TD?
    Är det idag så att ni skulle kunna få veta???
    Håller alla tummar och tår tills det är dags iaf!!!

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    OOh nej vad jobbigt! Vilket dilemma, för visst skulle du kunna tänka dig att flytta? Men huset då? Trivs du itne tillräcklig för att det ska väga över?

    EA
    jo, Flera dagar!!

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    Det var tamejfan det finaste jag hört sen jag konfirmerade mig.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    naturligtvis menar jag ju att det bästa vore väl om mannen fick ha kvar jobbet... Ibland går fingrarna fortare än huvet.

  • fru AM
    snaily skrev 2009-06-01 19:32:27 följande:
    AM; trist om det är bråck! Synd att du inte är ett djur, då hade du nog blivit tillfixad gratis eller iaf billigt oavsett om det var ett "farligt" bråck eller ej
    Är du säker på att ni inte bara avlivat mig ...? *darrar på rösten*

    Nenne o Nancy - era galningar! Nenne: hela min bråckfyllda kropp är spänd av allt tum- o tåhållande! När testdag? Snälla?
  • Tinga

    EA - förstår att det känns drygt med dina knasiga cykler; det var ju likadant för mig och det känns som att 28 dagar är långt nog. När det börjar gå upp emot och förbi 40 blir man ju galen. Inte nog med att man misslyckas; det är långt emellan försöken också. Kram!

    Nenne - börjar snart få kramp i tummen av allt "hållande" för dig!

  • Ore

    Nu återgår jag till statistiken Nenne, och den såg ju jättebra ut (när jag googlade på Falun och ivf...)

    Tråkigt att det inte blev några ägg till frysen, men det blev ju ett långtidsodlat toppägg till dig i alla fall

    Och du ÄR ju gravid, eftersom du har fått in ett befrukat ägg i din livmoder, nu ska detta lilla embryo bara klänga sig kvar! (Preparerade du med superlim innan???).

    Jag är helt med på Telis förbud, allt annat än progesteronvitt är förbjudet!!!

    Förstår att det är låååångt ner till marken, men titta inte ner så är det ingen fara... Och kan du verkligen inte hålla dig från att titta ner, så ska du veta att vi står där nere med allt fluffigt som går att uppbringa för att du ska landa så mjukt det bara går... Eller, du kanske ska se det som en studsmatta. Det är ju inte sista chansen, absolut inte!!!

    Men nu svamlar jag bara, jag tror stenhårt på att du är gravid!!!

  • viktualia

    Nenne - jag tror stenhårt på dig!

    Och hålan, jobben och huset.. tjaaa... jag vill ju helst lämna hålan... myshuset till trots.. det är ju bara ett hus!!! Men visst vore det hemskt om han blev av med jobbet.. öööö jaaa ni fattar.. snurr snurr...

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Studsmatta? Jag läste stadsmutta. Jag är nog gravid.

    Jaja, testdag är slutet av denna vecka så släpp greppet ett tag och gör knipövningar istället. Utan tumme! Och jag vågar inte tjuvtesta!

Svar på tråden Livets stora och små frågor