• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • viktualia

    Page - meeeen du får väl höra AAAAAAAAAAAAV dig om du åker förbi min håla.... *surar lite*

    godnattkram till alla!

  • Page

    AM, hahahahoho, jaaa, Vad tror hon egentligen?! Det är vid såna tillfällen (roliga kommentarer och andra mysiga stunder) som jag inser vad jag/vi går miste om. Men det är så kul att ni andra delar med er alla dessa trevliga stunder också!

    BB, kärringen ÄR ful! Men ändå skön att ha för då vet man att saker och ting fungerar som de ska.

  • Page

    Vickan, tyvärr så susar jag bara förbi med tåget på väg till mor. Du får se till att ditt liv blir lite lugnare så att jag kan hälsa på utan att få allt för dåligt samvete. Nattis, sov gott och lääänge!

  • Bluebride

    skön vet e f-n, blir hellre gravid igen, men helst inte ändå


    Page skrev 2009-05-29 22:38:26 följande:
    AM, hahahahoho, jaaa, Vad tror hon egentligen?! Det är vid såna tillfällen (roliga kommentarer och andra mysiga stunder) som jag inser vad jag/vi går miste om. Men det är så kul att ni andra delar med er alla dessa trevliga stunder också!BB, kärringen ÄR ful! Men ändå skön att ha för då vet man att saker och ting fungerar som de ska.
  • Page

    Hm, spånar lite här...det vore kul med en blogg med alla roliga uttalanden från trådbebisarna.

    Min kompis dotter sa en gång: Lukas (lillebror) har en bedåååårande snopp! Fnissigt värre!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!
    EA
    FUCK!!!! Jag var helt övertygad jag med att det äntligen skulle bli ett plus!!!! Men been there done that. Fy fan vad tråkigt!!!!!! Kramar om dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Fy fan vilket gött väder. Har precis varit ute en timme emd Nancy som jagat humlor, fått myrsyra hela ansiktet, krupit omkring som värsta low-ridern bland blåbärsriset och tokrusat mellan träden och försökt klättra.Men sen blev hon hungrig på annat än gräs så då gick vi in. Ska byta om till skräpkläder och sen ska jag forstätta rensa i rabatten. Vi hann en hel del igår kväll men det var både mygg och knott så det var väl sådär mysigt. nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndddddddddddddddddddddddddddbbbbbbbbbbboch där förstökte hon skriva sitt namnde

  • nennesjuttioåtta

    pAGE
    nAWWWW! Hahah vilken bedårande snopp!!!
    Jag har en vän vars dotter sa, när de spelade fotboll och hon fick ett skott i magen: AJ! Mitt på pungen!

    Vickan
    Slappa du! Det är du värd!!
    Förresten, vad åt ni??? Har inte varit där i år så det skulle vara intressant att se vad de fått för nytt på menyn (vi avverkade hela förra äret. )

  • kängu

    Godmorgon!!

    Gud vilket härligt väder!

    EA- Fy fasen va tråkigt med minus *kramar om*

    Nenne, låter som Nancy hade en trevlig utestund

    Nu ska jag och maken bege oss in till byn för att kika på marknaden. Tror det ska finnas massa blommor och så, ska passa på att köpa lite till våra två uteplatser.

    Ha en härlig dag alla!

  • snaily

    Godmorgon tråden!

    Hej Nenne! *vinkar* Nancy är väldigt duktig på att stava för att vara en katt!

    (Fasen vad svårt det är att se nåt på skärmen i solen)
    Det är soooommmmaaaaaar!! Även här uppe!
    Känner mig omåttligt duktig som tog en långpromenad FÖRE frukost! Brukar aldrig hända men vi är hundvakter i helgen så passar på att motionera nu när jag har en bra anledning

    På minussidan är att maken jobbade sin sista dag igår och är arbetslös från och med måndag.

    AM, det är väl bra att Livia håller ordning i familjen

Svar på tråden Livets stora och små frågor