• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • BrudSommar2006

    Imorse stod Iris och bankade på glasväggen till duschkabinen och jag sade åt henne att inte göra så. "Duschen är ledsen" sade hon då och tittade åt mitt håll med sorgsen min. "Mamma också ledsen?" kom det sedan. Då kan man ju inte med att se sträng ut...

    Telis, Barnmorskorna missade jag men annars är jag mycket för självplågeri av det slaget.

    Usch vad jag mår illa nu, jag förstår verkligen hur jag lyckades bli inlagd förra gången för hade jag inte knaprat piller hade jag legat risigt till nu. Jag fryser, är skakig, mår illa om jag äter och om jag inte äter och i natt trodde jag att jag var magsjuk när jag vaknade till men tydligen inte för ett piller löste det också. Det som är jobbigast är att försöka få till middag efter jobbet när jag helst inte vill sätta foten i köket men maken är ju aldrig hemma förrän framåt halv sju och vi kan ju inte vänta med att börja laga mat tills dess, både Iris och jag måste få mat innan dess.

  • BrudSommar2006

    EA, när blir det testa av? Har du ett i bakfickan redan kanske? Trist med så skum cykel att man inte vet vad som är vad! Kanske ska testa pergo en cykel till i alla fall om det nu skulle visa sig inte vara något den här gången?

    Har just kommit på att varken jag eller Iris har något lämpligt att ha på oss på dopet vi ska på imorgon. Hm, jaja, för sent att försöka lösa det nu, vi får ta något vi redan har i alla fall.

  • MSW

    BS: Jobbigt att du mår så illa, men skönt att du nu vet vad som hjälper iaf!

    Och EA: Poke

  • Fru E

    Tack MSW det behövs haren börjar titta fram lite nu och vill inte se det förhatliga minuset....

  • Lapinette

    BS - vet du varför duschen var ledsen? Så gulligt att läsa om alla små uttalanden här i tråden, även om jag inte kommenterar alla så tycker jag det är så himla sött med små snusförnuftiga uttalanden från barn. Brukar sitta på bussen ibland och smyglyssna när de små pratar med sina föräldrar.

    nenne - hur har det gått, blev det några eskimåer och framför allt ... hur mår du?! Är det känn här och där som gäller eller är du coollugn och tänker att du ändå inget kan göra åt det ... önskar att jag tillhörde den sista kategorin.

  • MSW

    Ja, nenne, hur går det? ett tag sen dy var inne nu, men skulle vara på gamla jobbet någon dag nu..? Då hinns vi kanske inte med lika bra

  • Ore

    Det är BRA att du fortsätter putta på EA, MSW...!

    Minus är hemska, det håller jag med om. Men då VET man i alla fall, och behöver inte undra... En flaska bubbel och sedan ett test ikväll kanske???

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-05-29 13:59:49 följande:


    MSW-ja liiiiiiiiiiite Nenne-hoho var är du????
    Bara lite? Skyll dig själv!!
    PokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePokePoke
Svar på tråden Livets stora och små frågor