• Fenixx

    JULI - 2010

    Ja då är det väl även dags för oss Juli-brudar 2010 att få en egen tråd där vi kan samlas och dela med oss av tips för nästa sommars stundande bröllop!!

  • Svar på tråden JULI - 2010
  • Mrs Opp

    Välkommen till Göteborg Fenixx!

    Hoppas att du får bättre väder än vad det är idag, så inte papperen och allt blir regnade på. Fast det kanske betyder tur det också!

    Själv skall jag på kurs med jobbet i Tibro av alla ställen, så ingen bröllopsshopping för mig.

  • Juli 2010

    Hejsan alla.

    Här går bröllopsplanerandet otroligt segt. Eller, rättare sagt, det står still just nu.

    Men det känns bra ändå. Vi kämpar på med att gå ner i vikt båda två.

    Jag söker jobb för fullt också och hoppas på att få ett snart. Annars kommer jag bli orolig för bröllopet på riktigt.

  • Sundance

    För vår del så hoppas jag att det kommer att lossna med planeringen när vi varit och tittat på slottet vi funderar på, den 22:e. Ser verkligen fram emot det.

    3-dagars låter hur underbart som helst. Vi har pratat om att bjuda tärnor, bestmans och familjerna på brunch på Hilton dagen efter. Det hade varit mysigt. Hur funkar det annars, säger man liksom bara hejdå till gästerna på natten och sedan är det slut liksom? Bjuder ni på frukost eller åker era gäster hem när de själva vill sedan, dagen därpå? Alltså ni som har långväga gäster.

  • Fenixx

    ja jag bor ju inte så många mil från göteborg så är inget vidare väder här heller tyvärr. och jag som ska cykla till jobbet sen huua.

    har faktiskt inte funderat på det med dem långväga gästerna och frukost. jag tror nog att vi kommer vara ganska trötta och håller oss nog för oss själva där dagen efter.
    vi får ju även ha hotellrummet till eftermiddagen.

  • Bluebride

    ska jag boka kyrkan fast det inte är säkert att vi kan gifta oss nästa år?

  • Fenixx

    är det en populär kyrka så är det ju alltid bra att försöka boka så tidigt man kan, ifall ifall. dumt att stå utan och få något ställe ni egentligen inte vill vara på.

  • Bluebride

    vet inte hur poppis kyrkan är, det är ju ingen stor församling direkt. Men höra kan man alltid göra


    Fenixx skrev 2009-05-07 13:16:19 följande:
    är det en populär kyrka så är det ju alltid bra att försöka boka så tidigt man kan, ifall ifall. dumt att stå utan och få något ställe ni egentligen inte vill vara på.
  • josspossgirl1

    har i dag bokat kyrka och präst... jag var helt nervös innan jag ringde.. kändes liksom att det var "På riktigt" då.. det var jätterolig. På tisdag ska vi kolla på lokalen.
    Känns otroligt tidigt att bokat kyrka och präst egentligen, men då det är en storstad och vi ville ha en speciell präst, samma som konfimerat min sambo samt döpt våra barn, så kände vi att det var bra att vara ute i god tid.... åh vad jag längtar

  • sarahkka76

    Här är det också stopp i planeringe. Dels så har vi inte tid just nu, det är rätt mkt annat runtikring och dels för att det som är kvar är för tidigt att hålla på att fixa redan nu.

    Mysigt med tre dagars bröllop
    vi funderar på att gå ut och käka lunch dagen efter på et schysst ställe och sen att de som vill joina oss får gärna göra det.

Svar på tråden JULI - 2010