• Fenixx

    JULI - 2010

    Ja då är det väl även dags för oss Juli-brudar 2010 att få en egen tråd där vi kan samlas och dela med oss av tips för nästa sommars stundande bröllop!!

  • Svar på tråden JULI - 2010
  • sockersmulan

    Sundance: Supersmart att göra så när man blir arg ju!
    Jag vill ha bling i mina ringar! Ska lägga upp bild på min o min m2bs förlovningsringar såfort vi fått dem.

    Mrs Opp: Tack! Det ska verkligen bli jättemysigt. Längtar massor!

  • Mrs Opp

    Sundance, om du måste hoppa tillbaka kommer vi att sakna dig!

    Min m2b är amerikan och därför fick bara jag en ring när han friade och sedan när vi gifter oss får vi båda enkla, släta "wedding bands". Min ring har gått som arvegods i hans släkt, vi hade nog inte haft råd/prioriterat att köpa den annars. Har ingen bild, men den består av en liten större diamant omgiven i cirkel av mindre diamanter. Den är gjord i vitguld. Jag älskar den!

  • Sundance

    Tack! Vad ni är gulliga.

    Jag tycker den amerikanska grejen att tjejen får en ring vid frieriet och att man sedan får en var vid vigseln, är jättemysig. Jag föreslog för min m2b att vi skulle ta varsen ring vid vigseln, mest för att retas och för att jag visste vad han skulle svara "Nej! Skulle jag ha TVÅ ringar, jag hade ju tillräckligt svårt att släppa den feminina känslan jag fick av att ha EN ring". Han kan vara lite macho min pojk ibland. Tror han i alla fall. Men då påminner jag honom bara om att han gör ansiktsbehandlingar en gång/månad, köper hudvårdsprodukter för lika mycket pengar som mig, samt att han har färgat både ögonbryn och ögonfransar en gång i tiden. Då blir han tyst

  • Juli 2010

    sockersmulan - grattis till frieriet !

    Såg att vi kommer gifta oss på samma datum. Kul!

  • Bluebride

    våra förlovningsringar e rätt enkla i guld med lite annorlnda kanter

  • Tokisen

    Hej hej!
    Hittade hit med

    Sockersmulan, vi ska med gifta oss den 10/7 2010
    vart ska ni gifta er?

  • Fenixx

    skoj med fler i tråden!

    när har ni andra juli-brudar tänkt skicka ut era inbjudningar sen?
    vi kommer skicka ut dem i början av februari, så gästerna hinner fixa med kläder till temat och då det planeras semestrar tidigt på många av våra anhörigas jobb(även våra egna)

  • sockersmulan

    Juli 2010: Tack!

    Tokisen: Åh va kul att ni har samma datum! Vi vet inte riktigt än, men det lutar åt Hällevik i Blekinge. Min familj har sommarstuga där, det är sååå vackert!! Annars blir det nog någonstans i Lund. Var ska ni gifta er?

  • sockersmulan

    Fenixx: Haha, vi pratade just om det härhemma! Kommer att skicka ut dem i början av mars. Har inget speciellt tema, men måste ändå vara relativt tidiga iom att vi gifter oss mitt i semestertider.

Svar på tråden JULI - 2010